تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۱

ژاپنی‌ها برای سرمایه گذاری به قشم می‌آیند

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: جزیره قشم بواسطه داشتن ظرفیت های متعدد اقتصادی و گردشگری می تواند، مقصد خوبی برای سرمایه گذاران و گردشگران خارجی باشد.

ژاپنی‌ها برای سرمایه گذاری به قشم می‌آیند

اقتصاد۲۴- افشار فتح الهی در دیدار با سفیر ژاپن و نماینده ارشد دفتر جایکا در ایران، اظهار داشت: جزیره قشم به عنوان بزرگترین جزیره غیرمستقل جهان، ظرفیت های متعددی از نظر گردشگری، نفت و انرژی و فرصت های سرمایه گذاری داراست.

وی ادامه داد: این جزیره بواسطه حضور در تنگه استراتژیک هرمز و ظرفیت های موجود در آن، می‌تواند نقش بسیار مفیدی در توسعه روابط اقتصادی و تجاری میان ایران و ژاپن ایفا کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: بنادر تجاری، فرودگاه بین المللی و شبکه بزرگراهی بخشی از زیرساخت های مورد نیاز برای فعالیت های اقتصادی است که در جزیره قشم موجود است و در آینده نزدیک و پس از احداث پل خلیج فارس، شاهد توسعه بیشتر منطقه خواهیم بود.

به گفته فتح الهی؛ امکان مالکیت برای شرکت های خارجی، معافیت مالیاتی 20 ساله، امکان تردد اتباع سایر کشورها بدون نیاز به ویزا، تسهیلات ویژه گمرکی برای واردات ماشین آلات و مواد اولیه تولید در کنار انرژی و نیروی کار ارزان، مهمترین ویژگی های اقتصادی منطقه آزاد قشم هستند که می تواند مورد توجه سرمایه گذاران و تولیدکنندگان کشور ژاپن قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: در منطقه آزاد قشم در صورت وجود اراده در طرف ژاپنی، امکان توسعه همکاری های اقتصادی در زمینه های مختلف فراهم است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: با توجه به وجود ژئوپارک جهانی قشم، امکان ایجاد پرواز مستقیم برای انتقال گردشگران ژاپنی به این جزیره وجود دارد.


بیشتر بخوانید: عبدالملکی: پل خلیج فارس در راستای راهبرد جهانی کردن مناطق آزاد احداث می‌شود


فتح الهی در پایان با اشاره به معرفی ساکنان جزیره قشم به عنوان الگوی موفق همکاری و حفظ محیط زیست توسط شبکه ژئوپارک های یونسکو، خاطرنشان کرد: جامعه محلی جزیره قشم بواسطه حفظ و حراست از محیط زیست و همراهی و همکاری در طرح های توسعه ای، نقش بسیار مهمی در پیشرفت این منطقه دارا هستند.

کازو توشی آیکاوا، سفیر کشور ژاپن در ایران نیز در این جلسه گفت: جزیره قشم نسبت به سایر جزایر خلیج فارس توانمندی‌ها و جذابیت‌های اقتصادی و گردشگری بیشتری دارد که آن را در منطقه متمایز می‌کند.

وی ادامه داد: جزیره قشم و تنگه هرمز بواسطه تردد روزانه کشتی های تجاری در منطقه، از نظر تامین انرژی و نگاه ویژه اقتصادی، اهمیت بالایی برای کشور ژاپن دارد.

سفیر ژاپن در ادامه هدف از این سفر را بررسی ظرفیت ها و توانمندی های جزیره قشم جهت سرعت بخشیدن به توسعه همکاری های میان دو طرف در آینده نزدیک دانست.

آیکاوا افزود: آگاهی پیدا کردن نحوه اجرای پروژه طرح جامع قشم توسط جایکا و بررسی میزان همکاری جامعه محلی در حفظ محیط زیست و توسعه جزیره نیز هدف دیگر از سفر به قشم بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وجود مزیت های قانونی در منطقه آزاد قشم می تواند موجب افزایش تمایل شرکت ها و تولیدکنندگان خارجی برای حضور در این منطقه شود و همچنین جاذبه های طبیعی امکان حضور بیشتر گردشگران را فراهم می کند.

آسوما تاناکا، نماینده ارشد دفتر جایکا در ایران نیز در این جلسه گفت: برنامه های بسیار خوبی در زمینه اجرای برنامه های حفاظت از محیط زیست و مشارکت جامعه محلی در جزیره قشم اجرایی شده است که موجب خوشحالی است.

وی ادامه داد: پس از شیوع ویروس کرونا، امکان سفر به جزیره قشم برای بررسی نحوه اجرای طرح جامع جزیره قشم فراهم نبود که امسال این شرایط فراهم شده است و در آینده نزدیک با حضور تیمی از جایکا، روش و میزان همکاری در اجرای این طرح ارزیابی می شود.

براساس این گزارش، در دیدار افشار فتح الهی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و کازو توشی آیکاوا، سفیر ژاپن و آسوما تاناکا، نماینده ارشد دفتر جایکا در ایران، جمعی از معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد قشم نیز حضور داشتند.

منبع: منطقه آزاد قشم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

عکس/ زیبایی رویایی مسیر تنگه شیرز در کوهدشت با نمایی از کوه وره زرد

عکس/ نقش برجسته شیر ۳۰۰۰ ساله ایرانی از دوره هخامنشی در موزه لور

عکس/ زیبایی و ظرافت حیرت انگیز قاشق بازمانده از حدود ۳۰۰۰ سال پیش ایران و دوره هخامنشیان

عکس/ رقص ابر‌ها در ارتفاعات کوه سنگر در اردبیل

عکس/ تغییر چهره بابک حمیدیان در سن ۴۴ سالگی

عکس/ رقص رنگ‌ها در طبیعت زیبای سرسبز سَرمَرغ حوالی خرم آباد

عکس/ تغییر چهره بهاره رهنما قبل و بعد از طلاق دومش

عکس/ کیک عجیب و تیره رنگ دو طبقه برای تولد هوتن شکیبا

عکس/ بازدید رضاشاه و نخست‌وزیر از دانشگاه تهران حدود ۹۰ سال پیش

عکس/ زیبایی حیرت‌انگیز گردنبند ۲۸۰۰ ساله ایرانی به شکل موجود بالدار افسانه‌ای

عکس/ طلوع خورشید از میان میدان آزادی

اینفوگرافی/ میزان مصرف آب کشور در هر بخش

عکس/ چهره متفاوت ثریا اسفندیاری ۴۱ سال پیش با عینک و کلاه خاص در یک مراسم

عکس/ امیر سیاری در حال تست غذای سربازان مرکز ۰۱ ارتش ۴ سال پیش

عکس/ تجمع خبرنگاران پشت درب کنسولگری ایران در ترکیه

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ پیکر یک شهید نیروی هوایی ۴۴ سال پیش روی دوش سرلشکر بابایی

عکس/ ژست جالب مادر احمدشاه قاجار ۱۰۰ سال پیش با یک بچه‌گربه در باغ

ورود شرکت‌های بزرگ فناوری به عرصه جنگ؛ چگونه سیلیکون ولی در حال نظامی شدن است؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴/ قیمت طلا در مرز حساس

عکس/ چهره دیده نشده از ثریا ملکه دو رگه ایران ۳۵ سال پیش با شنل ساتن

پیش بینی قیمت دلار شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۴/ هیجان خرید دلار فروکش کرد

عکس/ اتفاق عجیب برای صداوسیما بعد از سریال پایتخت

عکس/ حمایت حسن یزدانی از کودکان غزه

فرزندان بازنشستگان در صف وام ازدواج

فیلم/ جزئیات حذف یارانه سه دهک بالا

عکس/ استوری تازه و معنادار ترلانه پروانه با متنی عجیب

عکس خاصی که از جلیلی و رسایی شکار شد

فیلم/ سیل مرگبار در آمریکا

عکس/ تولد ۵۶ سالگی جنیفر لوپز در ترکیه

تهران فردا ۴ مرداد ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

عکس/ اولین دیدار با میرحسین موسوی پس از ۱۵ سال حصر

تغییر ساعت فعالیت ادارات در این استان

فیلم/ سردار قاآنی در مراسم چهلمین روز شهادت سردار سلامی

عکس/ استایل پریناز ایزدیار بیشتر از ۲۰۰ میلیون آب خورد!

عکس/ واضح‌ترین تصویری که ناسا از سطح مریخ منتشر کرده است

اولین گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا بعد از جنگ ۱۲ روزه

گروسی: ایران آماده مذاکرات فنی است

فیلم/ روایت دختر شهید طهرانچی از دقایق اولیه موشک باران اسرائیل

رونمایی از زنی که می‌خواست نتانیاهو را بکشد+ عکس

۷ تکلیف راهبردی در پیام رهبری به مناسبت اربعین شهدای جنگ ۱۲ روزه

مدافع پاری‌سن‌ژرمن به اردوی پرسپولیس اضافه شد

عکس/ دیدار عراقچی با خانواده شهید حاجی‌زاده

عکس/ خداحافظی معنادار هوتن شکیبا با سریال تاسیان

عکس/ کامنت وینگر خارجی استقلالی‌ها را سر ذوق آورد

عکس دیده نشده از قالیباف و فرزاد حسنی در مراسم احمد توکلی

فیلم/ عملیات نجات یک کوهنورد در ارتفاعات دماوند

نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد + جزییات

محرومیت علیرضا بیرانوند؛ حرفش را هم نزنید!

فیلم/ تازه‌ترین جزییات مذاکرات استانبول

عکس/ توضیحات غریب آبادی درباره مذاکره با سه کشور اروپایی

چرا اتحادیه نانوایان قیمت جدید نان را اعلام نمی‌کند؟

واکنش امیرحسین ثابتی به مصاحبه عراقچی با فاکس نیوز

فیلم/ فراستی بعد از پورشیرازی به لیلا هم رحم نکرد!

آتش‌سوزی گسترده شیراز پس از ۲۲ ساعت مهار شد

ادعای تازه نتانیاهو علیه ایران

محو کردن اسرائیل از روی زمین عزم رهبری است

صدور هشدار قرمز برای این استان‌ها

این دارو بدون ورزش و رژیم چربی می‌سوزاند

وداع با خودکفایی/ بحران خشکسالی، بی آبی و کشاورزی پرهزینه آینده ایران را به واردات صرف گره زد

عکس/ نقشه تاریخی تهران ۸۰ سال پیش

قطعی جهانی کم‌سابقه استارلینک ایلان ماسک

تنبلی معده را چگونه درمان کنیم؟

اعلام شعار روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی

منبرنشینی به سبک علی لاریجانی در هیئت میثم مطیعی/ چگونه رئیس مجلس قانون گذار برجام روی منبر مداح ضد برجام سخنرانی کرد؟

محاسبه قیمت خودروهای وارداتی تغییر کرد؟