تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

وعده اقدامات تازه برای مقابله با بدحجاب‌ها در نوروز

سلگی با انتقاد از بی رمقی و بی برنامگی برخی از دستگاه‌ها در حوزه عفاف و حجاب گفت: دشمن در صدد است با فشار رسانه‌ای ما را در حوزه حجاب و عفاف منفعل کند که باید با حفظ و تقویت روحیه جهادی در این عرصه وظیفه انقلابی خود را انجام دهیم.

سلگی

اقتصاد۲۴- روح الله سلگی، معاون استاندار مازندران با اشاره به در پیش بودن نوروز و هجوم مسافران به این استان، آسیب دیدگی فرهنگی گفت: فرمانداران باید در سه محور ارتباطی و شهر‌های مسافر پذیر مازندران در ایام نوروز بسته‌های فرهنگی متناسب با فرهنگ معنوی دیار علویان را اجرایی کنند.

سلگی رویکرد برنامه‌های دولت در حوزه عفاف و حجاب را فرهنگی و تبیینی دانست و افزود: تشکیل تیم‌های بازرسی از تفرج گاه‌ها و مراکز اقامتی و پذیرایی استان برای مقابله با پدیده بدحجابی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی با انتقاد از بی رمقی و بی برنامگی برخی از دستگاه‌ها در حوزه عفاف و حجاب افزود: دشمن در صدد است با فشار رسانه‌ای ما را در حوزه حجاب و عفاف منفعل کند که باید با حفظ و تقویت روحیه جهادی در این عرصه وظیفه انقلابی خود را انجام دهیم.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
علی
0
0
شنبه ۰۶ اسفند ۱۴۰۱
برای گرانی هاوتورم افسار گسیخته اینطوری خودتونو ....کنید.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار