تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

حذف سه استقلالی از لیست ساپینتو

سه بازیکن تیم فوتبال استقلال از فهرست این تیم برای بازی با تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان در هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال خط خوردند.

حذف سه استقلالی از لیست ساپینتو

اقتصاد۲۴- آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی دیدار مقابل گل‌گهر سیرجان از ساعت 16 امروز (یکشنبه) در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد. در این تمرین، محمدحسین مرادمند و علیرضا رضایی به دلیل مصدومیت به تمرین اختصاصی پرداختند. این دو بازیکن در دیدار با گل‌گهر حضور نخواهند داشت.

همچنین ریکاردو ساپینتو، روی نام‌های مهدی مهدی‌پور، سجاد شهباززاده و ابوالفضل جلالی قلم قرمز کشید تا به همراه مرادمند و رضایی پنج بازیکن غایب آبی‌پوشان برای بازی با گل‌گهر باشند. شهباززاده در بازی با نساجی مازندران یک موقعیت مناسب را از دست داد که واکنش ساپینتو بعد از این صحنه در جایگاه ویژه ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر به سوژه رسانه‌ها تبدیل شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار