تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

امارات: تضمین می‌دهیم هیچ‌کس نمی‌تواند از خاک ما به ایران ضربه بزند

سفیر امارات در تهران گفت: دولت امارات با هرگونه وارد شدن خسارت به ایران مخالف است و همه تضمین‌ها را در این خصوص ارائه می‌کند که هیچ‌کسی نمی‌تواند با حضور در امارات از کشور ما برای ضربه زدن به ایران استفاده کند.

امارات

اقتصاد۲۴- «سیف محمد عبید الزعابی» سفیر امارات متحده عربی در تهران ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۴ اسفندماه) با دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

قالیباف در ابتدای این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای الزعابی در دوره جدید مسئولیتش در تهران، گفت: هیچ شکی نیست که کشور‌های حوزه خلیج‌فارس از جهت تاریخی، جغرافیایی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی باید با هم ارتباط گرم و صمیمی داشته باشند و این واقعیت منطقه ما است.

وی در ادامه سیاست قطعی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم را توسعه روابط با کشور‌های همسایه عنوان کرد و افزود: کشور امارات متحده عربی یکی از شرکای بزرگ تجاری ایران است و می‌توانیم بیش از پیش آن را توسعه دهیم. امروز موضوع ترانزیت از مسیر امارات و ایران به سمت روسیه، ترکیه و کشور‌های آسیایی و منطقه اوراسیا فرصت بی‌بدیلی را برای دو کشور به وجود آورده است لذا باید با توجه ویژه به آن از فرصت‌ها استفاده کرده و بدانیم سرمایه گذاری‌ها در این باره در دو کشور می‌تواند در توسعه اقتصادی هر دو طرف مؤثر باشد.

قالیباف با بیان اینکه ارتباط نزدیک ایران و امارات و سایر کشور‌های منطقه باعث ایجاد امنیت در منطقه و رشد و توسعه این کشور‌ها می‌شود، اظهار داشت: در این میان دخالت قدرت‌هایی همچون آمریکا، منجر به بروز تنش‌هایی می‌شود، زیرا آن‌ها به دنبال منافع خود هستند و امنیت منطقه را برهم می‌زنند.

وی همچنین نسبت به حضور و طراحی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه خلیج فارس برای برهم زدن امنیت این منطقه هشدار داد.

قالیباف اظهار داشت: امیدوارم تلاش شما نقطه آغاز مجددی برای توسعه روابط میان دو کشور باشد چرا که این اراده در دولت و ملت دو کشور وجود دارد که روابط خود را گسترش دهند.

سیف محمد عبید الزعابی در این نشست ضمن تقدیم تحیات حاکم امارات متحده عربی و سایر مسئولان دولت این کشور، گفت: بسیار خرسندیم که روابط دو جانبه شما با عربستان در حال شکل‌گیری است و این روابط به طور کلی با کشور‌های همسایه، کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس و به طور ویژه با کشور امارات شکل گرفته است.

وی افزود: حقیقتاً لطف نمایندگان ملت جمهوری اسلامی ایران در مجلس را فراموش نمی‌کنیم چرا که نقش اساسی در گسترش روابط دوجانبه با امارات داشته اند و به ویژه شما به عنوان رئیس مجلس در انتقال دیدگاه‌ها درخصوص روابط دوجانبه و همگرایی میان دو کشور اثرگذار بوده اید.

سفیر امارات در تهران در ادامه با بیان اینکه رهبران امارات به خوبی به نقش اساسی جنابعالی در تصمیم گیری‌ها به‌خصوص درباره همگرایی میان ایران و امارات و سایر کشور‌های منطقه، واقف هستند، اظهار داشت: امیدواریم در سایه گفتگو‌های میان ایران و امارات، زنجیره روابط با کشور‌های مصر، اردن و بحرین نیز تکمیل شود.

الزعابی در ادامه با اشاره به سفر هیأت بلندپایه‌ای از ایران به کشور امارات یادآور شد: ما اطمینان داریم که چنین سفر‌هایی برای تأکید و تأیید روابط میان دو کشور مؤثر خواهد بود و امیدواریم روز به روز توسعه یابد.


بیشتر بخوانید: جنگ یمن تمام شد


وی در ادامه با تقدیم دعوتنامه رسمی رئیس مجلس امارات به رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد سفر آتی دکتر قالیباف به امارات باعث گسترش هرچه بیشتر روابط دوجانبه شود.

سفیر امارات ادامه داد: دولت امارات با هرگونه وارد شدن خسارت به ایران مخالف است و همه تضمین‌ها را در این خصوص ارائه می‌کند که هیچ‌کسی نمی‌تواند با حضور در امارات از کشور ما برای ضربه زدن به ایران استفاده کند؛ حال چه این مسائل نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و در هر زمینه دیگری باشد.

الزعابی افزود: امارات معتقد است امنیت منطقه به صورت کلی باید تأمین شود و نمی‌توان آن را تفکیک کرد. جمهوری اسلامی ایران کشور مهمی برای تأمین ثبات منطقه محسوب می‌شود و ما بر این باوریم که در این منطقه هیچ کشوری جز خود ما نمی‌تواند منافع ما را تأمین کند.

سفیر امارات در تهران با بیان اینکه در راستای تلاش برای توسعه روابط با ایران، گفتگو‌هایی را با سازمان بنادر و هواپیمایی امارات داشته‌ام گفت: راه‌های زمینی به کشور‌های همسایه و از آن طریق به اوراسیا و اروپا می‌رسد که در همین راستا تجربه مشترکی با ایران برای برقراری ترانزیت به سمت ترکیه داشته‌ایم که تجربه موفقی بوده است از این رو همه تلاش ما در راستای تقویت روابط میان کشور‌های منطقه است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت انواع زعفران + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

عکس/ کنایه محسن برهانی به مهدی نصیری: از پرستو فروهر درس شرافت بیاموز

عکس/ ظاهر دیده نشده از آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای پدر رهبری در کنار آیت‌الله خویی

عکس/ استایل مهدی فخیم زاده ۵۴ سال پیش در حال اسب سواری

عکس/ معماری زیبای ساختمان شهرداری رشت ۹۴ سال پیش در دوره پهلوی دوم

عکس/ ظاهر متفاوت ناصرالدین شاه و عزیز سلطان ۱۳۱ سال پیش در ایوان عمارت قصر یاقوت

عکس/ ظاهر متفاوت احمد ظاهر محبوب‌ترین خواننده افغانستان ۵۴ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ تلخ‌ترین قاب سال از پایان قصه لوکیتا و مادرید

عکس/ ستاره کنگویی به اردوی پرسپولیس اضافه شد

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ ژست عجیب رضا عطاران و حسن جوهرچی ۲۶ سال پیش در حیاط بیت رهبری

عکس/ زیبایی خیره کننده نیکول کیدمن و تام کروز ۳۳ سال پیش با استایل خاص

عکس/ امیر حاتمی فرمانده ارتش در حال احوالپرسی با سرلشکر عراقی

عکس/ چهره دیده نشده از سردار قاآنی ۴۴ سال پیش در حال صحبت کردن با تلفن در چادر فرماندهی

عکس/ سرلشکر باقری و برادرش ۴۲ سال پیش در لباس سپاه و دوران جبهه

اختلالات روانی به بیش از ۲۰ درصد رسید اما تراپی همچنان لوکس است/ جنگ، بستر گسترش التهاب روانی در جامعه ایران

عکس/ ظاهر متفاوت صادق آهنگران ۳۴ سال پیش در کنار حاج قاسم با لباس شخصی

عکس/ واکنش کنایه آمیز امیررضا معصومی به صحبت‌های دبیر

عکس/ استوری معنادار هادی چوپان حسابی سرو صدا کرد

فیلم/ واکنش رضا رشیدپور به تهدید لاریجانی برای ترور ترامپ

برلین: ایران مانع حملات یمن شود

فیلم/ قالیباف: فرمانده‌کل قوا در چندساعت، نیروی‌های مسلح را از شوک خارج کرد

عکس/ کارزار استعفای پزشکیان را چه نهادی مسدود کرد؟

دلیل انفجار در محله چیتگر از زبان سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران

عکس/ چهره بامزه ماهایا پطروسیان ۳۹ سال پیش با مقنعه چونه دار در دوران مدرسه

عکس/ احمدی نژاد در انظار ظاهر شد

فیلم/ سردار طلایی: برخی اتباع برای جنگ آموزش دیدند

عکس/ رهبری با برادر بزرگترشان سید محمد خامنه‌ای ۱۱ سال پیش در یک مراسم

عکس/ ژست جالب آیشواریا رای در ۳۸ سالگی با کلاه پرنسسی پاپیون دار

زمان واریز مرحله دوم وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان مشخص شد؟

عکس/ سردار فدوی ۴۲ سال پیش در کنار سردار سلیمانی با لباس نظامی

واریزی جدید برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی

عکس/ امیر شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی در کنار فرزند خردسال شهید سرایداران

ارزش سهام عدالت امروز پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۴

تهدید تعرفه‌ای ترامپ بازار نفت را لرزاند

فیلم/ تاثیر بازگشت مهاجران افغان بر بازار مسکن

تخریب پزشکیان انتقام از عقلانیت نظام

عکس/ انفجار مرگبار در منطقه ۲۲ تهران

خط و نشان لاریجانی برای اسرائیل

عکس/ زیبایی عجیب بازیگر فیلم تایتانیک ۹۰ سال پیش با ابروهای قیطونی

عکس/ اولین تمرین فصل پرسپولیس در ترکیه

عکس/ اظهار نظر عراقچی در سالگرد نسل کشی سربرنیتسا

فیلم/ تصاویر از انفجار مهیب در برج چیتگر

فیلم/ چه اموالی بابت مهریه قابل توقیف نیست؟

عکس/ ساپینتو چمدان‌های ۴ مهره استقلال را بست

عکس/ چهره خاص و دیده نشده سردار سلیمانی ۶۷ سال پیش سوار بر سه چرخه

ادامه جنجال درخواست از اسرائیل برای ترور پزشکیان

عکس/ واکنش ظریف به اقدام آمریکا درباره محمد جولانی

پاسخ قاطع ایران به اتهام‌زنی پارلمان انگلیس

عکس/ نخستین تمرین استقلال با ساپینتو

اتاق بازرگانی چیست و چه نقشی در اقتصاد ایران دارد؟

علت صدای انفجار در چیتگر چه بود؟+ عکس

فیلم/ تلاش نتانیاهو برای ترساندن مردم آمریکا از ایران

بورس کالا چه ساختاری دارد؟

فیلم/ لقب عجیب فتح‌الله‌زاده به موسیمانه روی آنتن!

عکس/ بازسازی صحنه مرگ دختر ۲۰ ساله در خانه ۴ مرد هوسران

شرط ادامه همکاری ایران و آژانس اعلام شد

یک وکیل دادگستری: درخواست ترور رئیس جمهوری در آزادترین نظام‌های حقوقی دنیا هم جرم است

قاتل بی ۲ و اف ۳۵ معرفی شد

عکس/ ظاهر آقا میرزا بازیگر فیلم شعله در ۹۷ سالگی