تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱

برنامه دولت برای سال جدید بدون تغییر ساعت رسمی کشور

باتوجه به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ دیگر تغییری در ساعت رسمی کشور به وجود نخواهد آمد، پیشنهادی از سوی سازمان امور استخدامی مبنی بر تغییر ساعات کاری ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس مطرح شد.

ساعت رسمی

اقتصاد۲۴- سخنگوی دولت گفت: جلسات هیات دولت برای بررسی و آماده سازی لایحه برنامه هفتم توسعه تا روز جمعه - ۲۶ اسفند - ادامه خواهد داشت.

علی بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: امروز صبح جلسه دولت و ظهر جلسه کمیسیون و شب هم جلسه کمیسیون ادامه خواهد داشت. پنجشنبه و جمعه هم برنامه همین است تا بتوانیم برنامه هفتم توسعه را آماده کنیم.

وی اضافه کرد: مجموعه‌های زیر نظر وزارت نیرو که مطالباتی از این وزارتخانه داشتند، مورد به مورد بررسی شد و تسویه مطالبات صورت گرفت.


بیشتر بخوانید: ساعت رسمی کشور به عقب کشیده می‌شود


سخنگوی دولت ادامه داد: سال گذشته مجلس اعلام کرد که دیگر تغییر ساعت رسمی کشور را نداریم؛ لذا دولت موظف است چنانچه تغییری در ساعات ادارات، دانشگاه‌ها، بانک‌ها و با مدارس اتفاق می‌افتد، اعلام کند.

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: سازمان اداری استخدامی پیشنهاداتی مطرح کرد که باید مورد بررسی قرار بگیرد که امیدواریم تا پایان سال تصویب شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار