تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱

اعتصاب بازیکنان تیم استقلال تهران شکسته شد

شاگردان ساپینتو پس از غیبت یک‌روزه اعتصاب خود را شکستند و تمریناتشان را از سر گرفتند.

تیم استقلال تهران

اقتصاد۲۴- تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در حالی برگزار شد که اعتصاب بازیکنان این تیم شکسته شد و البته بر اساس تصاویر منتشرشده، روزبه چشمی و سیدحسین حسینی دو کاپیتان این تیم در این تمرین غایب بودند. همچنین مهدی مهدی‌پور که گفته می‌شد اجازه تمرین‌کردن را پیدا نکرده، در این تمرین حضور داشت.

بازیکنان تیم فوتبال استقلال روز گذشته به دلیل مسائل مالی تمرین شرکت کرده بودند. شب گذشته نیز بازیکنان استقلال در یک استوری مشترک به مشکلات مالی باشگاه اشاره کرده و خواستار دریافت مطالبات خود شده بودند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار