تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

احمد خاتمی حدود حجاب آقایان و خانم‌ها را هم تعریف کرد

احمد خاتمی گفت: حجاب آقایان این است که لباسی که با آرم و علامت بیگانه نپوشند

احمد خاتمی حدود حجاب آقایانون و خانم‌ها را هم تعریف کرد

اقتصاد۲۴- امام جمعه موقت تهران گفت: حجاب آقایان این است که لباسی که با آرم و علامت بیگانه و لباس تنگ نپوشند که خلاف عفاف است. زکات جمال و زیبایی که خداوند به انسان داده این است که عفت و پاکدامنی را گسترده کنید.

احمد خاتمی با تبریک ماه رمضان، ماه مهمانی ویژه خداوند اظهار داشت: عید نوروز امسال با عید رمضان همراه شد است؛ ماه رمضان شهرالله اکبر، عید اولیا و ماه بندگی خداوند است.

وی با اشاره به نگاه مولا علی علیه السلام در ارتباط با ماه رمضان در نهج‌البلاغه، بیان کرد: نهج البلاغه منسوب به حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام است که بخشی از کلمات حضرت علی در این کتاب است با گزینش سیدرضی بیان شده است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه نهج البلاغه دریای ناپیدا کرانه و دنیای ناشناخته‌ای است که ما به اندازه ظرفیتمان از این دریا بهره می‌گیریم، افزود: حضرت علی علیه‌السلام می‌فرماید "هر نعمتی را زکاتی است و زکات سلامت روزه‌داری است" سپاس از خداوند بر این نعمت این است که انسان در ماه خدا با روزه داشتن حریم ماه خدا را حفظ کند.


بیشتر بخوانید: خواب جبهه پایداری برای قانون حجاب


وی با اشاره به اینکه وقتی کلمه زکات شنیده می‌شود نوعاً زکات مالی به ذهن می‌آید، ادامه داد: ‌حضرت علی علیه السلام نگاه را فراتر برده و می‌فرمایند زکات تنها زکات مالی نیست و برای همه نعمت‌های خداوند زکاتی وجود دارد که انسان باید زکات آنها را بپردازد که از جمله این نعمت‌ها، نعمت سلامتی است.

خاتمی با بیان اینکه در کتاب غرر الحکم از حضرت علی (ع) ۹ نعمت بیان شده که هر کدام از این نعمت‌ها زکاتی دارند، گفت: امام علی علیه السلام فرمودند "لِکُلِّ شَیءٍ زَکاةٌ" و از نگاه مولا علی علیه السلام تمام نعمت‌ها زکاتی دارند.

وی با اشاره به اینکه زکات توانگرى، نیکى کردن به همسایگان و پیوند با خویشان است، افزود: توصیه شده کسانی که وضع مالی خوبی دارند به همسایگان رسیدگی کند و سفارش اهل بیت (ع) است که هر خدمتی که می‌توانید برای همسایگان انجام دهید.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه امیرالمومنین (ع) فرمودند "زکاةُ الصِّحَّةِ، السَّعیُ فی طاعَةِ اللّهِ" ادامه داد: زکات سلامتی و تندرستی، کوشیدن و سعی در طاعت خداوند است که یکی از جلوه‌های آن نماز و روزه است.

وی با اشاره به اینکه زکات سلامتی بدن روزه است، گفت: خداوند همان طور که ما را مکلف به روزه‌داری کرده همان گونه هم به صاحبان عذر فرموده که می‌توانیم روزه خود را بخورید و بعداً قضای آن را به جای آورید.

خاتمی با بیان اینکه بانوان باید از حجاب به عنوان یک نعمت استفاده کنند و حجاب آقایان این است که لباسی که با آرم و علامت بیگانه و لباس تنگ نپوشند که خلاف عفاف است، گفت: زکات جمال و زیبایی که خداوند به انسان داده این است که عفت و پاکدامنی را در جامعه گسترده کنید.

منبع: تسنیم
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
دوشنبه ۰۷ فروردين ۱۴۰۲
ایشون و کیهان باشن به بقیه مسیولین نیازی نیست
ناشناس
0
0
سه‌شنبه ۰۸ فروردين ۱۴۰۲
حاج آقا اخیرا آقایون با شلوار های جین پاره پاره میان بیرون میگن مده!!!
در زمان قدیم رسم بود جوانها شلوار گلف می پوشیدند و می گفتند مده و مردم اون دوره اسم این شلوارها رو "...خفه کن " گذاشته بودند!
البته هر زمان مدی تقاضا میکنه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار