تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۲

تیم اقتصادی ابراهیم رئیسی ضعیف است/ مردم در تنگنا هستند

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: کلمه تنگنا نمی‌تواند عمق فشاری که روی مردم است را بیان کند؛ بنابراین در سال جدید فشار بیشتری به دولت می‌آوریم

جلیل رحیمی جهان آبادی

اقتصاد۲۴- جلیل رحیمی جهان آبادی در این‌باره می‌گوید: اکثریت مجلس با دولت همسو هستند. تعدادی از ما که به لحاظ فکری و جناحی، طیف فکری‌مان فرق می‌کند، واقعاً با مسائل نگاه جناحی نداریم و در جایی که دولت عملکرد خوب و مثبتی دارد، دفاع می‌کنیم. به عنوان نمونه دولت در عرصه سیاست خارجی در حال تنش‌زدایی است که کار درستی است.

او می‌گوید: ما چرا باید سنگ‌اندازی، مخالفت یا تخریب کنیم یا از دید جناحی به مسائل نگاه کنیم. تنش‌زدایی دولت با کشور‌های تاجیکستان، ترکمنستان، ارمنستان، امارات، مصر و اردن کار درستی است؛ همچنین افزایش سطح صادرات و واردات ما با کشور‌های همسایه نشانه‌های مثبتی است.

نماینده تربت‌جام می‌گوید: در عین حال، یکسری از کار‌های دولت اشتباه است که ما از نه از منظر جناحی، بلکه از منظر ملی، کار اشتباه و ایراد و ضعف را تذکر می‌دهیم. نگاه این مجلس این است که با توجه به شرایط خاص کشور، خیلی به صورت چکشی عمل شود و وزیر استیضاح و برکنار کنیم. به عنوان نمونه بنده وزیر آموزش و پرورش را برای بحث رتبه‌بندی معلمان استیضاح کردم، اما رییس جمهور و شخص وزیر با من صحبت کردند و دلایلی آوردند که منطقی بود، بنابراین استیضاح مشکلی را حل نمی‌کرد و منصرف شدم. در نمونه دیگر اینکه استیضاح وزیر کشور را امضاء کردم که بعد از صحبت با وزیر کشور و شنیدن دلایل و پاسخ‌هایشان قانع شدم.


بیشتر بخوانید: نماینده مجلس: شاهد قتل عام اقتصادی مردم هستیم


او می‌گوید: گاهی اوقات عدم اجرای استیضاح از این جنس است، یعنی وزرا اسناد و مدارک می‌آورند و می‌بینید خواسته‌ای که شما داشته‌اید خیلی منطقی نبوده است، بنابراین قانع می‌شوید. بنده فکر می‌کنم با آنچه پیش‌رو داریم، اگر مشکلات حل نشود چالش بین مجلس و دولت در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی بیشتر خواهد شد.

رحیمی جهان آبادی اظهار کرد: به نظر من تیم اقتصادی آقای رییس جمهور ضعیف است. نماینده‌ها بار‌ها تذکر داده‌اند، اما آقای رییس جمهور باید تصمیم بگیرد تا تیم را به روزرسانی کند. همچنین تیم مذاکرات هسته‌ای و هم تیم اقتصادی تقویت شوند. فکر می‌کنم نماینده‌ها در سال جدید به دولت فشار بیاورند، چراکه فشار روی نماینده‌ها زیاد است و آن‌ها هم فشار را به دولت منتقل می‌کنند؛ به خصوص اینکه نماینده‌ها در این تعطیلات به حوزه‌های انتخابیه خود می‌روند و از نزدیک بیشتر با مردم و مشکلات آن‌ها روبرو می‌شوند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌گوید: با تغییر آدم‌ها و وزرا خیلی مشکلات حل نمی‌شود. در کنار دعا باید تلاش کنیم در عرصه روابط خارجی گشایش ایجاد شود. بخش عمده‌ای از مشکلات ما در عرصه روابط خارجی، مسئله درآمد‌ها و تحریم‌ها است که باید برای آن فکری شود.

او می‌گوید: الان رابطه اقتصادی ما با اقتصاد جهان تحت تاثیر تحریم‌ها عملاً قطع شده است و باید فکری برای تعامل خود با جهان کنیم. راهکار دولت این است که ما با کشور‌های آسیایی و همسایه رابطه داشته باشیم که این راهکار موثر است، اما باید برای فشار غربی‌ها و دشمنی آن‌ها فکری شود و واقعاً بایستی بتوانیم این مشکل را به نحوی برطرف کنیم.

نماینده تربت‌جام می‌گوید: بنده نمی‌گویم از راه تسلیم این کار انجام شود، چراکه هزینه‌های سنگینی داده‌ایم و در حال حاضر در موضع قدرت هستیم، منتهی باید هم در قبال غرب و رفتار‌های داخل و خارج عاقلانه‌تر عمل کنیم. به نظر بنده رفتار‌هایی که داریم باید خیلی عاقلانه‌تر و دقیق‌تر شود که هم بشود از آرمان‌هایمان دفاع کنیم و هم گشایشی برای شرایط مردم ایجاد شود، چون واقعاً مردم در تنگنا هستند و کلمه تنگنا نمی‌تواند عمق فشار و شدت فشاری که روی مردم است را بیان کند.

منبع: رویداد24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت خودرو‌های رنو در بازار امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز /جدول

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار + جدول

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ + جدول

قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۲ + جدول

پیش‌بینی بورس فردا یک‌شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲

فیلم/ برد ۴ گله استقلال مقابل خوشه طلایی

خطر افزایش حاشیه‌نشینی ، اجاره پشت بام و چادر زدن در سال آینده/ چرا ساخت یک میلیون مسکن هیچوقت محقق نخواهد شد؟

تمیز کردن رسوب شیرآلات با این روش ساده

امیر تتلو چطور و از کجا پیدا شد؟

ادامه افزایش قیمت طلا به سد تثبیت قیمت دلار برخورد کرد/ چرا قیمت طلا در ایران رشد نمی‌کند؟

عقب‌نشینی از فروش دستوری خودرو + جزییات ثبت نام

۹۸ درصد ساختمان‌هایی که دولت ساخته، نیمه‌ تمام مانده است/ بانک مسکن بیش از ۵۰ همت منفی است

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/نفوذ مافیای خودرو در شورای رقابت

خیز قیمت سکه با سکوی طلای جهانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در شورای نگهبان رد می‌شود؟

قیمت سکه پارسیان + جدول

کارشناسان از نقش حقوقی‌ها در بورس پرده برداشتند

قیمت سکه و طلا + جدول

بروزرسانی دهک‌بندی یارانه‌ها هر ۶ ماه

بی‌تحرکی دلار در سایه سیاست‌های انقباضی دولت

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

وضعیت هوای تهران نارنجی است

سوخت‌رسانی انس جهانی به بازار طلا

جزئیات جدید از فساد و رانت‌خواری بزرگ در واردات چای

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز /جدول

وضعیت هواشناسی امروز

پیش بینی بورس امروز ۱۲ آذر ۱۴۰۲

آقای وزیر صمت! اول خودرو‌های مردم را تحویل دهید بعد به فکر تولید خودروی برقی باشید/ خودروساز بی کیفیت، چطور خودرو برقی بسازد؟!

پیش‌گیری از پوکی استخوان با این خوراکی

خواص این سبزی برای تن‌درستی

اگر مدام احساس خستگی می‌کنید بخوانید

باور‌های نادرست درباره بیماری ام اس

راه‌های درمان گلو درد کدامند؟

ادامه افزایش قیمت طلا به سد تثبیت قیمت دلار برخورد کرد/ چرا قیمت طلا در ایران رشد نمی‌کند؟

فیلم/ گلزنی طارمی مقابل فامالیسائو

برگزاری قرعه‌کشی مسابقات یورو ۲۰۲۴

حماس: مذاکراتی برای آتش‌بس در جریان نیست

قلعه‌نویی به‌دنبال گرفتن اجازه سردار از مورینیو

امام جمعه اردبیل وزرای رئیسی و نمایندگان مجلس را نفرین کرد

محدودیت‌های تازه ترافیکی در تهران

موسسه اعتباری نور منحل شد

جای خالی زنان در شهرآورد پایتخت

قیمت واقعی خودرو فرسوده مشخص شد

کار آسان پرسپولیس دربرابر الدحیل

فیلم/ فشاگری بزرگ علیه میرسلیم

جدایی درستکار از تیم ملی کشتی

مدیرعامل بیمه ملت رئیس هیئت رئیسه سندیکای بیمه‌گران ایران شد

نام‌نویسی کنکور تا ۱۵ آذر تمدید شد

سردار آزمون نامزد جایزه بهترین بازیکن ماه رم

موشک‌باران تل‌آویو و چندین منطقه اشغالی دیگر

مدارس این استان فردا (یکشنبه) تعطیل شد

برکناری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تکذیب شد

وضعیت هوای تهران بازهم قرمز شد

فیلم/ شانه خالی کردن روسای صداوسیما از مسئولیت پخش اعترافات

رازی روشن و شاد در خانه‌ای در آلمان

برنامه‌ریزی اسراییل برای ادامه جنگ غزه

بازی پرسپولیس و الدحیل لغو می‌شود؟