تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
دادستانی طرقبه خبر داد:

صدور حکم جلب برای فردی که ماست پرتاب کرد و دو خانم برای کشف حجاب

روابط عمومی دادستانی شهرستان طرقبه از صدور حکم جلب فردی که به شکل نامتعارف نهی از منکر کرده بود و همچنین ۲ خانم به اتهام تظاهر به کشف حجاب خبر داد.

صدور حکم جلب برای فردی که ماست پرتاب کرد

اقتصاد۲۴-طبق گزارش روابط عمومی دادستانی طرقبه؛ پس از تظاهر به کشف حجاب توسط دو خانم در ملآعام و برخورد غیرمتعارف یک فرد با این دو خانم، دستورات قضایی لازم در این زمینه صادر و این افراد جلب شدند.

این گزارش می‌افزاید: ضمن دستور برای تحقیق در مورد چگونگی شکل گیری اصل ماجرا با دستور قضایی حکم جلب ان فرد به اتهام توهین عملی و اخلال در نظم و همچنین ۲ نفر خانم به اتهام ارتکاب فعل حرام به لحاظ تظاهر به کشف حجاب صادر شد.


اینجا ببینید: فیلم/ ریختن ماست روی سر دو خانم بدون حجاب


به صاحب واحد صنفی که این اتفاق در آن رقم خورده بود نیز جهت رعایت اصول شرعی و قانونی وفق مقررات تذکرات لازم داده شده است.

منبع: میزان
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
0
0
شنبه ۱۲ فروردين ۱۴۰۲
الان که هر سه جلب شدند چه حکمی صادر میشود:؟
۱. آقا را بجرم‌ تعرض به نوامیس مردم ، مجازات و زندان میکنند.
۲. دو خانم را نیز بجرم بی حجابی مدتی زندانی میکنند یا جریمه نقدی میکنند.
۳. آقا را آزاد و دو خانم را فقط جریمه میکنند.
۴. هر سه را با اخذ تعهد (عین گشت ارشاد و اداره اماکن قدیم)، ازاد میکنند.


خلاصه با دادن بیانیه های بدون فکر (وازرت کشور) و دادو قال راه انداختن های روز جمعه (امامان‌جمعه)، مردم را در این وانفسای گرانی و تورم و بیکاری و تحریم و... به جان هم می اندازند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار