تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۲

رئیس سازمان برنامه و بودجه استعفا داد؟

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شنیده شده که میرکاظمی استعفا داده است. به اعتقاد بنده حرکت خوبی در حکمرانی است که افرادی که عملکردشان زیر سوال است، خودشان استعفا دهند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استعفا داد؟

اقتصاد۲۴- وحیدی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۱۵ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در خصوص علل و عوامل تأخیر در پرداخت حقوق اسفندماه ۱۴۰۱ فرهنگیان، گفت: در آغاز کار مجلس در سال جدید به جای پرداختن به امور مهم اقتصادی و فرهنگی، معیشتی و مهار تورم افسار گسیخته باید به علل عدم پرداخت حقوق معلمان بپردازیم.

وی تاکید کرد: درست است که وزارت آموزش و پرورش وزیر ندارد، اما انتظار می‌رفت که سرپرست این وزارتخانه در مجلس حضور پیدا می‌کرد که ظاهراً به وی اجازه ندادند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه هم در جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش مجلس حاضر نشد و امروز هم به مجلس نیامد، البته شنیده شده که وی استعفا داده است. به اعتقاد بنده حرکت خوبی در حکمرانی است که افرادی که عملکردشان زیر سوال است، خودشان استعفا دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار