تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲

ماجرای جنجالی شاسی‌بلند نمایندگان مجلس به کجا رسید؟

درحالی که وزارت صمت و سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس موضوع تحویل ۷۰ تا۷۵دستگاه خودروی شاسی‌بلند به نمایندگان مجلس را تکذیب می‌کنند که همچنان دو نماینده مدعی این اتفاق بر صحت گفته‌های خود پافشاری دارند. وزیر صمت نیز طی نامه‌ای به دادستانی کل کشور خواستار برخورد قضایی با نماینده افشاکننده شده است.

ماجرای جنجالی شاسی‌بلند نمایندگان
اقتصاد۲۴-چهارشنبه هفته گذشته بود که احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس، در گفت‌وگویی با ایلنا عنوان کرده بود که: «خوب است هیات‌رئیسه مجلس بیاید تکلیف آن خودرو‌هایی را که به نمایندگان داده شد مشخص کند که چرا قریب به ۷۰ تا ۷۵ دستگاه خودرو در اختیار نمایندگان قرار گرفت و تکلیف و ارتباط آن را با موضوع استیضاح نمایندگان روشن کند.»

زمان زیادی از این ادعا نگذشته بود که احمد رسولی‌نژاد، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، نیز بر گفته‌های علیرضا‌بیگی صحه گذاشت و گفت: «روزی که قرار بود وزیر استیضاح شود، اسناد زیادی با خود به همراه آورده بودم. قبل از شروع سخنرانی من یکباره اعلام شد که رای‌ها به استیضاح وزیر برگشته است و در همان روز مباحثی مطرح شد که شب قبل از استیضاح وزیر در خیابان سمیه در ساختمان وزارت صمت حواله ۷۰ تا ۷۵ خودروی شاسی‌بلند به نمایندگان مجلس داده شده است.» بااین‌حال همانطور که اشاره شد هیات‌رئیسه مجلس و وزارت صمت این موضوع را تکذیب کردند.

نظام‌الدین موسوی، سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس، گفته است که حراست مجلس این موضوع را بررسی کرده و «کذب بودن آن مشخص شد». وزارت صمت نیز طی اطلاعیه‌ای ضمن آنکه این ادعا را «کاملا کذب» خواند، تاکید کرد پیگیری حقوقی این موضوع را در دستور کار قرار خواهد داد. با وجود این، نماینده‌های مطرح‌کننده این اتهام بر صحت گفته‌های خود تاکید دارند.

علیرضابیگی روز پنجشنبه حتی از مدل خودرو‌هایی که مدعی است به نمایندگان داده شده رونمایی کرد و گفت: «اینکه ۷۵ خودرو با مدل‌های فیدلیتی و دیگنیتی وارد مجلس شده‌اند و من مطرح کرده بودم، تایید هیات‌رئیسه مجلس را هم دارد. ما در مجلس به صورت جدی می‌خواهیم تکلیف این موضوع روشن شود تا این شائبه از مجلس برداشته شود.»


بیشتر بخوانید:  خبر مهم درباره واردات خودروهای کارکرده


و در بخش دیگری از گفته‌های خود بار دیگر تاکید کرده که هیات‌رئیسه در جریان موضوع بوده و توضیح داده است: «هیات‌رئیسه مجلس گفته ما موضوع را رسیدگی کرده و جلوی این کار را گرفتیم. یعنی هیات‌رئیسه می‌گوید پس از اینکه برخی واگذاری‌های خودرو صورت گرفت، ما فهمیدیم و جلوی آن را گرفتیم. من به هیات‌رئیسه می‌گویم، خب حالا که جلویش را گرفتید، وقت شفاف‌سازی و اطلاع همه از این اتفاق است.» این اظهارات علیرضابیگی در صورتی است که سخنگوی هیات‌رئیسه مجلس این موضوع را تکذیب کرده بود. این نماینده مجلس گام را فراتر برداشته و مدعی شده است که رئیس‌جمهور نیز در جریان این موضوع بوده است.

وی در این رابطه گفته است: «حتی رئیس‌جمهور هم به واسطه واگذاری‌های غیرقانونی خودرو، ۲۵ دی‌ماه، دستور رسیدگی صادر کرد. یعنی این کار نشان می‌دهد این دستور ایشان، با علم و اطلاع از چنین پدیده‌ای در دستگاه‌های مختلف از جمله مجلس بوده است.»، اما این موضوع با واکنش منفی برخی دیگر از نمایندگان مجلس نیز همراه بود.

برای مثال روز گذشته مالک شریعتی نیاسر، نماینده تهران در مجلس، خواستار عذرخواهی علیرضابیگی و رسولی‌نژاد شده و در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: «اگر قرار است نتیجه بررسی هیات نظارت بعد از ‎استیضاح وزیر صمت اعلام شود، با توجه به تاثیر جدی اتهام وارده بر رای مثبت یا منفی نمایندگان، منطق حکم می‌کند یکشنبه قبل از ورود به استیضاح، رئیس مجلس از آقای علیرضابیگی بخواهد مستندات ارائه دهد یا عذرخواهی کند.» عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس، هم نماینده دیگری بود که به این موضوع واکنش نشان داد.

وی دریافت ۷۵ خودرو شاسی‌بلند توسط برخی از نمایندگان مجلس را مصداق حاشیه‌سازی دانست و بر شفاف شدن موضوع توسط هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تاکید کرد. ایری همچنین از شکایت وزارت صمت در قوه قضائیه نیز پرده برداشت و گفت وزیر صمت از قوه قضائیه خواسته برای اعاده حیثیت موضوع با شکایت دولت بررسی شود. همچنین اخبار منتشره حاکی از آن است که وزارت صمت در واکنش به ادعای علیرضابیگی نامه‌ای به دادستان کل کشور زده و همه موارد را تکذیب کرده است.

فاطمی امین در این نامه از منتظری خواسته برای شفاف شدن موضوع ورود کند و صحت و سقم ادعای علیرضابیگی را روشن کند و خطاکاران تعقیب قضایی شوند. منتظری نیز در این رابطه توضیح داده است که «در خصوص ادعای آقای علیرضابیگی، نماینده مجلس، بلافاصله دستورات لازم به معاونت مربوطه در دادستانی کل کشور برای پیگیری موضوع داده شد تا از فردی که چنین ادعایی کرده است خواسته شود مدارکی بر اساس آنچه ادعا کرده‌اند ارائه داده تا بررسی لازم صورت گیرد و اگر مدارکی وجود نداشته باشد به دلیل اینکه موضوع مهم و با حیثیت مجلس در ارتباط است، تحت تعقیب قرار خواهند گرفت و مراتب به دادستانی تهران ارجاع داده خواهد شد.»

منبع: دنیای اقتصاد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟