تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲

واکنش پادام به خبر برکناری‌اش

سجاد پادام، مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتشار توییتی نسبت به برکناری شبانه خود واکنش نشان داد.

فروش جزایر کیش و قشم

اقتصاد۲۴- سجاد پادام، مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بود که به دنبال اظهارات نسنجیده در خصوص صندوق‌های بازنشستگی، از سمت خود برکنار شد.

در روزهای گذشته وی در بخشی از یک مصاحبه خبری اینطور گفته بود: ممکن است دولت برای تامین حقوق بازنشستگان ناگزیر به فروش جزایر کیش، قشم و خوزستان شود.

این صحبت وی با واکنش‌های زیادی مواجه شد و انتقاد شورای اطلاع رسانی دولت را به دنبال داشت.

در ادامه این واکنش‌ها، روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از برکناری این مقام مسئول خبر داد و دلیل آن را اظهارات نسجیده اخیر پادام اعلام کرد.


بیشتر بخوانید: فروشنده کیش و خوزستان شبانه برکنار شد!


واکنش پادام به برکناری شبانه

پس از اعلام قطعی خبر برکناری مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سجاد پادام توئیت انتقادی تند و عجیبی در واکنش به خبر «برکناری» خود منتشر کرد.

سجاد پادام، مدیرکل «برکنار» شده بیمه وزارت کار نوشت:‌

ما که رفتیم، اما شما صداقت را، صراحت را، شفافیت را و اصلاحات را دوست نداشتید.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار