تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس و گل‌گهر

حیدر سلیمانی گفت زاهدی‌فر کار سختی را در قضاوت دیدار پرسپولیس و گل‌گهر نداشت.

دیدار پرسپولیس و گل‌گهر

اقتصاد۲۴- کارشناس داوری درباره قضاوت محمدحسین زاهدی‌فر در دیدار پرسپولیس و گل‌گهر که با پیروزی چهار بر صفر سرخ‌ها همراه شد، اظهار کرد: قضاوت خوبی را از این داور شاهد بودیم و البته صحنه خاصی به جز گل نخست پرسپولیس در بازی پیش نیامد. در کل سوت‌های زاهدی‌فر خوب بود و مشکلی در داوری وجود نداشت.

او درباره صحنه‌های حساس این دیدار گفت: در صحنه گل پرسپولیس هیچ آفساید در دو فاز حمله این تیم رخ نداد. در ارسال ابتدایی، امیری عقب‌تر از مدافع گل‌گهر بود و این کار خوب کمک داور بود و ترابی هم از مدافع حریف بسیار عقب‌تر از بود و در آن صحنه هم آفسایدی نبود. در دقیقه ۵۵ آفساید مهاجم گل‌گهر به‌درستی گرفته شد و او یک بدن از مدافع پرسپولیس جلوتر بود و البته داور در این صحنه کمی دیر سوت زد و منتظر پرچم کمک‌داور بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار