تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲

جزئیات دادگاه امروز نماینده افشاگر موضوع شاسی‌بلندها در مجلس

نماینده تبریز که موضوع دریافت «شاسی‌بلندها» نمایندگان مجلس را افشا کرده بود، از دادگاه امروز خود گفت.

احمد علیرضابیگی

اقتصاد۲۴- احمد علیرضابیگی گفت: اصلا شکایتی از من ثبت نشده است! وقتی شکایتی ثبت نشده؛ چطور قرار کیفرخواست صادر کردند؟

وی افزود: موضوعی که آقای قاضی در جلسه دادگاه مطرح کرد به نظر پیش پا افتاده‌تر از آن بود که بخواهند برای آن وقت رسیدگی مجدد تعیین کنند. با وجودی که آن همه برای تعیین وقت دادگاه عجله داشتند، قاضی پرونده سوال کردند که شاکی پرونده چرا در جلسه دادگاه حضور ندارد؟ منشی توضیح داد که برای آقای فاطمی امین دعوت نامه فرستاده نشده است؛ چرا که ایشان اصلا در این باره شکایتی تنظیم نکرده است.

علیرضابیگی گفت:منشی دادگاه توضیح داد که آقای فاطمی امین در این بار اصلا شکایتی ثبت نکرده و چیزی در پرونده وجود ندارد و ایشان فقط نامه‌ای به دادستان کل نوشته است.

نماینده تبریز افزود: منشی گفت لازمه شکایت این است که درخواست ثبت شود و به دادگاه ارجاع شود، اما اینجا فقط نامه‌ای به دادستان کل نوشته شده است و این شکایت محسوب نمی‌شود. این جلسه برگزار نشد و قرار شد بعد از ثبت شکایت توسط آقای فاطمی امین، مجدد تعیین وقت شود.

منبع: روزنامه شرق
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار