تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

ساختمانی که وثیقه عبدالحمید شده است

مولوی عبدالحمید مدتی است در خطبه‌های نماز جمعه درباره ماجرای نمازخانه‌ای متعلق به اهل‌سنت درحال شایعه‌پراکنی است، مجتمعی که طبقه تحتانی آن تبدیل به نمازخانه شده بود اما اکنون برگزاری نماز در این مکان با مشکلاتی مواجه است.

مولوی عبدالحمید

اقتصاد۲۴- عبدالحمید اسماعیل‌زهی مدتی است در خطبه‌های نماز جمعه زاهدان درباره ماجرای نمازخانه‌ای متعلق به اهل‌سنت در محله پونک تهران درحال شایعه‌پراکنی است؛ مجتمعی که طبقه تحتانی آن تبدیل به نمازخانه اهل‌سنت شده بود، اما اکنون برگزاری نماز در این مکان با مشکلاتی مواجه شده است و عبدالحمید اسماعیل‌زهی به این بهانه نظام را مقصر این اتفاق جلوه می‌دهد.

طبق پیگیری‌ها این ساختمان ۱۴ واحد بوده که ۴ واحد همکف آن برای اقامه نماز و ایجاد نمازخانه تخریب شده بود؛ شرکتی متعلق به مولوی عبدالحمید و حافظ اسماعیل ملازهی، قراردادی تجاری به‌مبلغ ۶۰ میلیارد با یک مجموعه منعقد کرده بودند که ۷ واحد آن براساس این قرارداد وثیقه گذاشته شده بود و اکنون به‌دلیل عدم انجام تعهد، به مالکیت ثالث درآمده است.


بیشتر بخوانید: توهین زشت کانال هوادار رئیسی به مولوی عبدالحمید


همچنین طبق اطلاع، جریمه این قرارداد بیش از ۱۰۰ میلیارد بوده است که آن هم باید پرداخت شود.

اکنون مولوی عبدالحمید برای فرار از فشار افکار عمومی اهل‌سنت و ناراحتی آن‌ها از وی، با پروپاگاندا تلاش می‌کند واگذاری این ساختمان را مصادره و ممانعت نشان دهد و اهل‌سنت را قربانی مطامع خود کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار