تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

واکنش کرملین به تلاش برای کودتا در قرقیزستان

کاخ کرملین تلاش برای کودتا در قرقیزستان را "خیلی نگران کننده" خواند و اعلام کرد که از نزدیک اوضاع را پیگیری می‌کند.

کودتا در قرقیزستان

اقتصاد۲۴- کاخ کرملین امروز دوشنبه در بیانیه‌ای به خبر‌های منتشر شده درباره کودتای نافرجام قرقیزستان واکنش نشان داد و آن را به «بسیار نگران کننده» توصیف کرد.

ریاست جمهوری روسیه تأکید کرد که اوضاع قرقیزستان را از نزدیک زیر نظر دارد.

امروز (دوشنبه) به دنبال عملیات‌های سازماندهی شده در سراسر قرقیزستان جهت کودتا علیه دولت منتخب، ۱۱۰ سرباز و مقام بازداشت شدند.

رسانه‌های قرقیزستان ویدئویی را از این عملیات منتشر و گزارش کردند که یک گروه در این کشور در حال آماده‌سازی برای سرنگونی دولت سادیر جاپاروف، رئیس‌جمهوری قرقیزستان بود؛ اما هنوز اطلاعاتی درباره افراد دستگیر شده توسط نیرو‌های امنیتی قرقیزستان در دست نیست.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار