تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

دلیل تعویق برگزاری مجامع استقلال و پرسپولیس چه بود؟

سرپرست دفتر شرکت‌ها و آماده‌سازی بنگاه‌های سازمان خصوصی‌سازی در مورد دلیل تعویق برگزاری مجامع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس توضیحاتی ارائه کرد.

مجامع استقلال و پرسپولیس

اقتصاد۲۴- حسین امیررحیمی با اشاره به برگزاری مجامع باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس اظهار کرد: مجامع دو باشگاه در روز سه‌شنبه ۱۶ خرداد ماه تشکیل شد، اما از آنجایی که جمع‌بندی نهایی افرادی که قرار است اعضای هیات مدیره باشگاه باشند انجام نشده است، برگزاری مجامع به روز یکشنبه ۲۱ خردادماه موکول شد.

وی ادامه داد: بر این اساس مجمع استقلال ۱۰ صبح  و مجمع پرسپولیس ساعت دو ظهر  یکشنبه برگزار خواهد شد. اما اینکه در روز یکشنبه به نتیجه برسد یا خیر از سطوح کارشناسی خارج شده است و در اختیار وزارت ورزش و  سازمان خصوصی‌سازی است.

بر اساس این گزارش، مجامع دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در روز سه‌شنبه برگزار شد اما به نتیجه نرسید. بر این اساس حسین قربان‌زاده - رئیس سازمان خصوصی‌سازی - اعلام کرد که امروز صبح در مجمع باشگاه استقلال حضور پیدا کردم و علیرغم فوریت لازم در تعیین تکلیف مدیریت باشگاه‌ها و آمادگی برای انتخاب هیات مدیره جدید بر اساس نتیجه عملکرد کمیته نظارت مشترک که حاصل بررسی رزومه و انجام مصاحبه با ۲۸ نامزد عضویت هیات مدیره بود، به درخواست وزیر ورزش و جوانان جهت بررسی و اظهارنظر نهایی ایشان، تا ۱۰ صبح روز یکشنبه تنفس اعلام شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار