تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲

پیش بینی قیمت دلار از مسیر هرات

 در صورتی که امروز دلار در بازار ارز هرات بالای پله هشتم کانال چهارم تثبیت شوداین امر ممکن است جهت انتظارات در بازار ارز تهران را تغییر دهد.

پیش بینی قیمت دلار

اقتصاد۲۴- قیمت دلار در معاملات پشت خطی دیشب پشت مرز حساسی متوقف شد؛ فعالان بازار می‌گفتند در صورتی که نرخ دلار در روز جاری این محدوده را حفظ کند این احتمال وجود دارد که به تدریج خریداران به بازار برگردند.

این دسته معتقد با اشاره به آزادسازی مبالغ حساب وکالتی خودرو در روز چهارشنبه، می‌گویند باتوجه به اینکه قیمت در ناحیه مناسبی برای خرید این‌ها است، مبالغ آزاد شده می‌تواند به بازار ارز و سکه بیاید. البته همچنان افزایشی‌های بازار در اقلیت هستند.


بیشتر بخوانید: هجوم فروشندگان دلار و سکه به بازار/ ریزش شدید قیمت دلار و سکه در بازار ادامه دارد؟


در کنار این مورد، در صورتی که امروز دلار در بازار ارز هرات بالای پله هشتم کانال چهارم تثبیت بدهد این امر ممکن است جهت انتظارات در بازار ارز تهران را تغییر دهد.

پیش بینی جناح کاهشی بازار دلار

با این حال جناح کاهشی بازار می‌گفتند روند قیمت دلار در روز سه شنبه نزولی است و این حرکت قیمت در دوشنبه پولبکی بود که بازار به آن احتیاج داشت. به همین خاطر تصور می‌کنند افزایش دوشنبه بازار‌ها استراحت روند نزول بود. آن‌ها در روز یکشنبه هم هشدار اشباع فروش می‌دادند و می‌گفتند در معاملات دوشنبه این اشباع باید خالی شود.

به عقیده این دسته اخبار تبادل زندانیان و آزادسازی منابع بلوکه شده در روز‌های آینده می‌تواند قیمت دلار را بیشتر کاهش دهد.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار