تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

خرید‌های باشگاه تراکتورسازی ادامه دارد

باشگاه تراکتور مذاکراتی برای جذب سه بازیکن جدید را در دستور کار قرار داده است.

خرید تراکتور ادامه دارد

اقتصاد۲۴- باشگاه تراکتور پس از جذب شجاع خلیل‌زاده، سعید آقایی و مهدی شیری حالا دنبال جذب چند بازیکن نام آشنای دیگر است تا پیش از شروع تمرینات تا حد زیادی شاکله اصلی سرخپوشان تبریزی مشخص شود.

در همین راستا شنیده می‌شود سجاد شهباززاده مهاجم فصل گذشته استقلال که در لیست مازاد این تیم قرار دارد، طی روز‌های گذشته مذاکراتی را با مدیران تراکتور انجام داده است، اما فعلاً طرفین بر سر مسائل مالی با یکدیگر اختلاف دارند. قرار است در این زمینه مذاکرات جدیدی انجام شود و در صورت توافق، شهباززاده دیگر خرید سرخپوشان تبریزی خواهد بود.

به جز این بازیکن، شایان مصلح و سیدمهدی حسینی نیز دیگر بازیکنانی هستند که مورد توجه باشگاه تراکتور قرار گرفتند و مذاکره با آن‌ها در حال انجام است.

منبع: فرارو
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
احد زرعی
0
0
شنبه ۱۰ تير ۱۴۰۲
خاک تو سر اون کسی بکنم که محمد عباس زاده آقای گل رو میده و بجاش میخواد سجاد شهباز زاده رو بگیره ،یارو تو کل فصل نیمکت نشین بوده و بدون گل زده چطور گزینه شده واسه تراکتور خدا داند ؟؟قدر بازیکن تاپ خودمون رو ندونستیم و دو دستی دادیم به فولاد که فقط اسم عباس زاده به ۱۰ تا شهباز زاده می ارزه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار