تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲

گزارش بورس امروز دوشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۲

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (دوشنبه) بازار سهام، با ۶ هزار و ۵۲۵ واحد افزایش معادل ۳ دهم درصد به دو میلیون و ۱۹۶ هزار و ۱۲۷ واحد رسید.

گزارش بورس امروز

اقتصاد۲۴- شاخص هم وزن نیز با ۵ هزار ۹۴۲ واحد افزایش معادل حدود ۸ دهم درصد در محدوده ۷۵۶ هزار و ۱۸۶ واحد قرار گرفت.

نماد‌های کگل، کچاد و فولاد از نماد‌های تاثیر گذار مثبت بر شاخص کل بورس بودند. اما نماد شپنا، وبملت، شتران و فارس با تاثیر منفی از افزایش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.

نماد‌های شهر، خگستر، خودرو، ثشاهد، کگل و پی پاد هم از نماد‌های پرتراکنش با تاثیر مثبت بر بازار سهام بودند. نماد وبملت هم از نماد‌های پرتراکنش با تاثیر منفی بر شاخص کل بورس بود.

اما شاخص کل فرابورس امروز با ۱۸ واحد کاهش به عدد ۲۸ هزار و ۲۷ واحد رسید.


بیشتر بخوانید: بررسی وضعیت بورس در کوتاه‌مدت


نماد‌های عالیس و نیان از نماد‌های پرتراکنش با تاثیر مثبت و نماد‌های زفجر، فرود، دی، کرمان و فرابورس از نماد‌های با تاثیر منفی بر بازار فرابورس امروز بودند.

بازار امروز سهام شاهد ۳۹۶ نماد مثبت برابر ۳۶۵ نماد منفی بود. ۱۰۷ صف خرید مقابل ۳۵ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به ۲۷۷ میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز ۹ میلیارد و ۷۹ میلیون سهام را به ارزش ۶ هزار و ۱۶۱ میلیارد تومان دست به دست کردند.

ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۷۵ میلیارد دلار بود.

گزارش بورس امروز

منبع: اقتصاد100

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار