تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۱۰ تير ۱۴۰۲

روایتی از تصادف بهزاد نبوی

فاطمه راکعی در یادداشتی در روزنامه اعتماد به بیان بخشی از زندگی بهزاد نبوی پرداخته است.

بهزاد نبوی

اقتصاد۲۴- آخرین باری که دیدمش، در منزل‌شان بود، بعد از آزادی از بند در سال ۱۳۹۳ همان‌طور فعال و پرتحرک و شوخ‌طبع و راست قامت در جمع یارانی که، چون نگین انگشتری با قامتی که خمیدگی‌اش آزارم می‌داد. یکی، دو بار جدی و شوخی پرسیدم آقای مهندس با خودتان چه کرده‌اید؟!

به شوخی از آن گذشت تا روزی که در جلسه‌ای در منزل‌شان از همسرشان ماجرا را پرسیدم. معلوم شد روزی که برای خرید با پای پیاده از منزل بیرون رفته اتومبیلی به ایشان زده و همان تصادف بوده و قامتی که دیگر به ظاهر راست نشد! پرسیدم با خاطی چه کردید؟ گفتند هیچ! قصدی که نبود، پرسیدم چه کسی بود؟ گفتند فامیل یکی از نمایندگان مجلس بود! گفتم از همفکران خودمان؟ گفتند نه از اصولگرایان بود. گفتم چرا رهایش کردید؟ گفتند مهندس را که می‌شناسید.

منبع: روزنامه اعتماد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار