تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۱۴ تير ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

حجت کریمی استعفا داد

سرپرست مدیرعاملی استقلال استعفا داد.

حجت کریمی

اقتصاد۲۴- در نامه استعفای سرپرست مدیرعاملی استقلال آمده است:

«با عرض سلام خدمت هواداران عزیز و محترم استقلال
با در نظر گرفتن مشکلات و مسائل بیشمار و رخ دادن اتفاقات بی‌سابقه در باشگاه استقلال، آن هم به صورت همیشگی، اینجانب استعفای خود را از مدیریت این باشگاه اعلام می‌کنم.

در این باره باید عرض کنم به‌عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه در شرایطی تیم را تحویل گرفتم که نزدیک به سه ماه هیچ پولی در باشگاه وجود نداشت و بنابر شهادت بازیکنان تیم، حتی تهیه آب معدنی به‌عنوان ابتدایی‌ترین چیز برای انجام تمرینات است، خارج از توانایی باشگاه بود.

در عین حال در همان زمان بزرگترین بدهی تاریخ، باشگاه استقلال را تهدید می‌کرد.

در این مدت اینجانب تلاش خود را برای رفع این مشکلات بزرگ انجام داده‌ام:
* پرداخت بدهی سنگین آندره‌آ استراماچونی
* پرداخت مطالبات سید احمد موسوی و همچنین لئاندرو پادووانی که چندین سال باقی مانده بود
* استخدام سرمربی محبوب، آقای جواد نکونام به درخواست هواداران عزیز
* پرداخت بدهی باشگاه شباب الاهلی امارات
* بستن پرونده شکایت خارجی‌هایی که از گذشته در استقلال بودند
* جذب دو بازیکن ملی پوش با وجود مشکلات عدیده مالی که همچنان ادامه‌دار است

همانطور که می‌دانید در فصل نقل و انتقالات، باشگاه‌ها با اتکا به منابع مالی اقدام به تقویت خود می‌کنند، اما این مسئله‌ی به‌خصوص از باشگاه استقلال دریغ می‌شود و رئیس سازمان خصوصی‌سازی به‌عنوان رئیس مجمع باشگاه دست و بال ما را بسته بود و تلاش‌های ما در این زمینه بی‌نتیجه مانده است.

این نکته را هم ذکر کنم که رئیس سازمان خصوصی‌سازی با حضور در برنامه فوتبال برتر به اعتبار و برند باشگاه لطمه بزرگی زد و این مسئله باعث عدم همکاری بسیاری از نهاد‌های ذی‌ربط و حل کنندگان احتمالی مشکلات مالی با باشگاه شده است. با این حال بنده در مدت کوتاه حضورم در استقلال، تلاش کردم شرایط را به سمت مطلوب نزدیک کنم و همچنین دست برخی از افراد را از باشگاه کوتاه کنم که در این راستا هزینه زیادی در فضای مجازی برای من ایجاد شده است.


بیشتر بخوانید:  حجت کریمی: هنوز در حال مذاکره با بیرانوند هستیم


حالا و در شرایطی که به نظر هواداران بیشمار باشگاه استقلال از شرایط ناراضی هستند، ضمن عذرخواهی از ایشان، اعلام می‌کنم از ادامه همکاری با باشگاه بزرگ استقلال کنار می‌کشم.

از هواداران عزیز درخواست می‌کنم پشت جواد نکونام عزیز که با دلسوزی کامل مسائل فنی استقلال را زیر نظر دارد، خالی نکنند و در ادامه راه همراه او باشند.

بدینوسیله استعفای خودم را از سرپرستی باشگاه استقلال اعلام می‌کنم و آرزوی سربلندی و اعتلای همیشگی نام استقلال را دارم و تصور می‌کنم که این تصمیم به سود باشگاه استقلال تمام شود.»

منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Amir
0
0
چهارشنبه ۱۴ تير ۱۴۰۲
از طرف وزارت ورزش دارن کاری میکنن استقلال سهمیه آسیا این فصل نگیره و مشکلی برا مالکیت پیروزی ایجاد نشه. هوادارن به گوش باشید
سازمان خصوصی سازی با وزارت ورزش دست بدیت هم دادن استقلال نابود کنن . هوادارن و پیشکسوتان باید بریزن جلو مجلس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار