برداشت چای ایرانی

بیش از هفتاد درصد از باغات چای ایران در استان گیلان فعال هستند، به حدی که می‌توان گیلان را مرکز تولید چای کشور دانست. امروزه برداشت چای در مزارع بیشتر توسط دستگاه انجام می‌شود و سپس برای فرآوری به کارخانه منتقل می‌شود. با وجود فعالیت کشاورزان شهر‌های شمالی به خصوص گیلان برای معرفی بیشتر و شناساندن این محصول صد درصد ایرانی، به نظر می‌رسد چای هنوز جایگاهی که باید در کشور داشته باشد را به دلایل مختلف ندارد و نیاز است برای آن فکری اساسی شود.
کد خبر: ۲۰۲۷۴۲
دوشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۲
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.