تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲

لیگ فوتبال ایران در آستانه تعلیق؟!

در تاریخ دهم تیر ماه سال جاری و در نشست تدوین و شفاف سازی در خصوص دستورالعمل ناظر بر سقف بودجه و تشریح قوانین نقل و انتقالاتی گفته شد که نهاد‌های بالادستی درباره سهم عدالت در فوتبال مکاتباتی را با فدراسیون داشته‌اند.

لیگ فوتبال ایران در آستانه تعلیق؟!

اقتصاد۲۴-با مروری بر تازه‌ترین صحبت‌های جواد نکونام سرمربی تیم استقلال در رابطه با رعایت کردن یا رعایت نکردن سقف بودجه تعیین شده برای باشگاه‌های لیگ برتری به یاد اتفاقات پایان خرداد و اوایل تیر ماه می‌افتیم. زمانی که عنوان شد باشگاه‌های لیگ برتری به دستور نهادهای بالادستی باید برای خودشان سقف تعیین کنند و در محدوده مشخصی هزینه‌هایشان را در نظر بگیرند. این را مهدی تاج به همه ابلاغ کرده بود.

در آن جلسه قنبرزاده (نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال) محمدرضا کشوری فرد (سرپرست سازمان لیگ) علی خطیر (مشاور عالی وقت رئیس فدراسیون و مدیرعامل فعلی باشگاه استقلال) و فرشید طاهری (مسئول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ) حضور داشتند. نشستی تحت عنوان «تدوین و شفاف سازی در خصوص دستورالعمل ناظر بر سقف بودجه و تشریح قوانین نقل و انتقالاتی».

یادآور می شود؛ در آن جلسه منصور قنبرزاده گفت: « برای این موضوع با عنایت به چند مطلب بسیار مهم با نهادهای بالا دستی مکاتبه کردیم. به طور مثال در خصوص سهام عدالت مکاتباتی را از نهادهای بالادستی داشتیم. فضای اقتصادی کشور و نظارت بر میزان مبلغ قرارداد تیم ‌های باشگاهی که سهام عدالت دارند و شرکت‌های دولتی و صنعتی موضوع نامه بوده و در واقع نهادهای بالادستی از فدراسیون فوتبال توضیح خواستند. مکاتباتش برای باشگاه‌های ذی‌ربط که حدود ۱۳ باشگاه لیگ برتری هستند ارسال خواهد شد. صندوق‌های بازنشستگی حق و حقوق بازنشسته‌ها یا سهام عدالت که حق و حقوق دهک‌های پایین جامعه است. در بسیاری از این شرکت‌ها دارای سهام هستند. همان‌ها مکاتباتی با نهادهای بالادستی کردند و خواستار این شدند که در بحث قراردادهای تیم‌های باشگاهی نظارت جامعی باشد. از ما گزارش خواستند. حتی مبلغ قراردادها را از ما خواستند، چراکه با این شرکت‌ها مشارکت دارند و حق ورود به این مسائل را دارند».

نایب رئیس فدراسیون فوتبال تصریح کرد: «از نهادهای بالادستی این قضیه را پیگیری کردند. نهادهای نظارتی هم می‌توانند در بحث قراردادهایی که به هر میزان از سهام عدالت یا سهام‌هایی که دولت سهامدار است، ورود کنند. طبیعتاً نظارت بسیار جامعی انجام دادند. ریاست سازمان بازرسی کل کشور هم در این خصوص توضیحاتی را ارائه دادند».

اما امروز جواد نکونام با اشاره به کلیات خرید و فروش بازیکنانش در فصل نقل و انتقالاتی رسماً و قاطعانه اعلام کرد تنها تیم بین تیم های غیرخصوصی که سقف مورد نظر فدراسیون را در این حد فاصل رعایت کرده باشگاه استقلال است.

در این میان صحبت از برخی تیم‌ها به شدت در محافل فوتبالی نقل اهالی این رشته است که معتقدند آن باشگاه‌های خاص نه تنها سقف را رعایت نکرده‌اند بلکه تا دو برابر سقف هم قرارداد بسته‌اند اما ظاهراً کسی به آنها ایرادی نگرفته است!

در همین ارتباط مطلع شدیم دو باشگاه لیگ برتری با توجه به پایان فصل ثبت قراردادها حالا قصد دارند از طریق وکلایشان نسبت به این موضوع شکایتی تنظیم کرده و آن را از طریق سازمان بازرسی کل کشور مجدانه پیگیری کنند. مدیران این دو باشگاه معتقدند کسانی که در راس این باشگاه‌ها، سقف تعیین شده از سوی مسئولان مربوطه در فدراسیون فوتبال را رعایت نکرده‌اند در واقع حرف نهادهای بالادستی و نظارتی را در بحث قراردادها و سهام عدالت لگدمال کرده‌اند و حالا باید تنبیه شوند.

با توجه به اتفاقات اخیر به نظر می‌رسد در آستانه شروع مسابقات لیگ برتر باید شاهد اتفاقات تازه‌ای در زمینه رودررویی باشگاه‌ها با یکدیگر در موضوع جذب بازیکن باشیم.

قطعاً انتقال این قبیل اخبار به کنفدراسیون فوتبال آسیا(AFC) می‌تواند مشکلات عدیده‌ای را در بحث صدور مجوز حرفه‌ای برای باشگاه‌های لیگ برتری در پی داشته باشد. اینکه ممکن است عنوان شود نهادهایی غیر از فدراسیون فوتبال در موضوعات مختلف باشگاهداری فوتبال دخالت کرده‌اند و در آنصورت احتمال دارد لیگ برتر به حالت تعلیق دربیاید.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت پسته، تخمه، آجیل و خشکبار + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

تعطیلی گسترده مدارس و ادارات استان‌های کشور در روز سه‌شنبه ۷ اسفند

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ کنایه عجیب هوتن شکیبا به توقف سریال تاسیان

عکس/ زیبایی حیرات انگیز جاده چالوس در روز برفی

عکس/ نمایی نفس گیر از زیبایی روز برفی در جنگل‌های هیرکانی

عکس/ نمایی فوق العاده از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال پیش از فراز آسمان

۱۶ اصطلاح کافه رستورانی که باید بلد باشی

عکس/ دمای هوا ارومیه به منفی ۱۱ رسید

عکس/ چشم انداز شگفت انگیز از مقبرۀ کوروش کبیر ۹۷ سال پیش

عکس/ تیپ اجق وجق بهنوش بختیاری در یک مراسم با مانتوی رنگین کمانی

عکس/ استایل گنگ النازشاکردوست و لیلا اوتادی با دستمال سر و کلاه جنگی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طغیان مولدسازی و فروش اوراق در بودجه ۱۴۰۴ بدون ضمانت تحقق/ خرج دولت در سال آینده تا ۹۳ درصد بیشتر از سال ۱۴۰۳ است

از ۲۰ تا ۶۰ سالگی چگونه از مو‌های خود مراقبت کنیم؟

تعداد بلیت‌های دربی فقط ۳۰ هزار نفر

واکنش تینا پاکروان به توقیف تاسیان

عکس/ پانته‌آ پناهی‌ها در پشت صحنه یک نمایش

رایزنی وزرای خارجه اتحادیه اروپا درباره ایران

رقابت پرتنش مدیرعامل ایرانی اوبر و ایلان ماسک

توصیه مهم جواد امام به دولت چهاردهم

فیلم/ حذف تاثیر ۶۰ درصدی معدل در امتحانات نهایی پایه دهم و یازدهم

بانک‌های استان تهران فردا تعطیل شد؟

عکس/ محمدرضا گلزار پشت صحنه یک برنامه تلویزیونی

ترامپ: مذاکرات با پوتین بسیار خوب پیش‌ می‌رود

فیلم/ گلایه اکبر عبدی از حضور کمرنگ اهالی هنر در مراسم ختم مرحوم منوچهر والی‌زاده

علی لاریجانی: ۸۵ درصد اقتصاد کشور در اختیار حکومت و دولت است

فیلم/ توهین ایلهان عمر عضو مجلس نمایندگان به هواداران ترامپ

ایران به قطعنامه ضد روسی رای ممتنع داد

رایزنی غریب آبادی با مدیران تروئیکای اروپا در ژنو

«پیر پسر» قربانی قمار یک فیلم‌ساز

شوک به النصر پیش از بازی با استقلال

استقلال آماده تقابل با پرسپولیس است

سهمیه بنزین نوروز ۱۴۰۴ چقدر است؟

کلاس‌های درس دانشگاه‌های شریف و علم و صنعت مجازی شد

۳۶ ساعت حیاتی برای انتقال ماتزاری به استقلال

صحن علنی مجلس فردا تعطیل نیست

تهرانی‌ها مراقب باشند فردا جریمه نشوند

توقیف جام‌های پرسپولیس تکذیب شد

نماینده امضاکننده طرح استیضاح همتی: مایلم امضایم را پس بگیرم

نخستین تحریم ترامپ علیه ایران

چشم‌انداز قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴

اینفوگرافی/ پیش‌بینی رشد اقتصادی ایران ازسوی صندوق بین‌المللی پول

مکرون بدون استقبال ترامپ وارد کاخ سفید شد

ستاره‌های مصدوم استقلال به دربی رسیدند

ارتفاع برف در این استان به یک متر رسید

راز تفاوت قیمت دلار و تتر در ایران مشخص شد

مدارس و ادارات این استان‌ها فردا تعطیل شد

افشاگری جدید از اتوبوس‌های برقی که دود می‌کنند

جزییات تازه از تاثیر معدل در کنکور اعلام شد

فیلم/ درخواست جالب جناب خان از رئیس مجلس

واکنش وریا غفوری به حضور در کادرفنی استقلال

فیلم/ خشم رضا شفیعی‌جم از حواشی جوکر

فریدریش مرتس، پیروز انتخابات آلمان: ناتو به زودی نابود می‌شود

فرصت طلایی برای طارمی

تهران باز هم تعطیل شد

رونمایی از خرید تازه استقلال پیش از دربی

زمان واریز عیدی بازنشستگان تغییر کرد

فیلم/ طنین صدای محسن چاووشی در خانه خواننده مشهور ترک

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳

فیلم/ آغوش صمیمانه شفیعی کدکنی و علی رواقی در تولد نود سالگی دانشگاه تهران

واکسن نمی‌زنم، پس هستم؛ بحران افزایش واکسن‌ستیزی و عقاید ضدواکسن پس از شیوع کرونا!

عکس دیده نشده از دریاچه ارومیه ۶۳ سال پیش وقتی پرآب بود