تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲

سرمربی آلومینیوم محروم شد

کمیته انضباطی فدراسیون ابلاغیه ای صادر کرد که در آن مجتبی حسینی محروم شد.

مجتبی حسینی

اقتصاد۲۴- دیدار تیم‌های پرسپولیس و آلومینیوم اراک از هفته اول رقابت‌های لیگ برتر فوتبال با برتری یک بر صفر پرسپولیس به پایان رسید.

مجتبی حسینی سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک بعد از بازی به کمک داور بازی اعتراض داشت و اظهاراتی را بیان کرد. کمیته انضباطی نیز بلافاصله به صحبت‌های او واکنش نشان داد نوشت: بر این اساس و با اعلام کمیته انضباطی، مجتبی حسینی سرمربی تیم آلومینیوم اراک به دلیل اظهاراتش علیه داور مسابقه پس از بازی مقابل پرسپولیس با صدور دستور موقت از همراهی تیم خود محروم شد. وی ۴۸ ساعت فرصت دارد از اتهام انتسابی دفاع کند.

حسینی در مصاحبه بعد از بازی عنوان کرد: گلی که خوردیم آفساید بود و امیدوارم کمک داور عامدانه این کار را نکرده باشد. در رختکن صحنه گل را دیدم و آفساید بودن آن را چک کردیم.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار