تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

پینگ‌‌پنگ‌‌باز جوان ایرانی قهرمان دنیا شد

امیر مهدی کشاورزی در فینال رده سنی زیر ۱۹ سال مسابقات آزاد جهانی (کانتندر) تونس با پیروزی ۳ بر ۱ مقابل آرپاس از اسلواکی قهرمان شد.

امیر مهدی کشاورزی

اقتصاد۲۴- در آخرین روز مسابقات تنیس روی میز کانتندر تونس، امیر مهدی کشاورزی عضو تیم ملی جوانان پینگ پنگ ایران بعد از صدرنشینی در گروه خود، در مرحله ۱/۸ پایانی حریفی از آلمان را ۳ بر صفر شکست داد، در ادامه در مرحله ۱/۴ پایانی با حساب ۳ بر ۱ یاسین گابر از مصر را از پیش رو برداشت و به نیمه نهایی صعود کرد.

در مرحله‌ی نیمه نهایی، کشاورزی با اقتدار ۳ بر صفر ساموئل پالوسک از اسلواکی را به زانو دراورد و پای به دیدار نهایی نهاد.

در فینال رده سنی زیر ۱۹ سال، امیرمهدی کشاورزی به مصاف ساموئل آرپاس دیگر نماینده کشور اسلواکی رفت و با نتیجه ۳ بر ۱ این حریف اروپایی را شکست داد و دومین طلای ایران در مسابقات کانتندر تونس را برای ایران به ارمغان آورد.

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار