تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

هتاکی تازه به قرآن کریم در سوئد

سلوان مومیکا، پناهجوی عراقی در سوئد امروز مجددا مقابل سفارتخانه ایران در استکهلم اقدام توهین آمیز خود به قرآن کریم را تکرار کرد.

هتاکی به قرآن کریم

اقتصاد۲۴- مومیکا با حمایت گسترده پلیس مقابل سفارتخانه ایران در استکهلم آمده و بر روی نسخه‌ای از قرآن کریم پا گذاشت و آنرا آتش زد.

یک شهروند عراقی به نام سلوان نجم نیز در این اقدام هتاکانه به مومیکا کمک کرد.

زنی در میان جمعیتی که به مومیکا واکنش نشان می‌دادند، با یک کپسول آتش‌نشانی تلاش کرد قرآن کریم را خاموش کند. نیرو‌های امنیتی مانع این زن شده و او را دستگیر کردند.

مومیکا و نجم با خودرو زرهی پلیس محل حادثه را ترک کردند. حدود ۱۰۰ افسر و ۲۰ خودروی پلیس که ۱۰ دستگاه از آن‌ها زرهی بود، مومیکا و نجم را همراهی کردند.

خبرگزاری آناتولی خاطر نشان کرد مومیکا به پرچم ایران و عراق و عکس ابراهیم رئیسی نیز توهین کرد.

منبع: آناتولی

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار