تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲

تایید ورزش‌گاه آزادی برای پرسپولیس- الدحیل

باشگاه الدحیل قطر از برگزاری دیدار خارج از خانه مقابل پرسپولیس در استادیوم آزادی خبر داد.

تایید ورزش‌گاه آزادی برای پرسپولیس- الدحیل

اقتصاد۲۴- تیم فوتبال الدحیل قطر که یکی از رقبای پرسپولیس ایران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا است، برنامه زمان‌بندی ۶ بازی خود در این رقابت‌ها را به تفکیک دیدار‌های داخل و خارج از خانه اعلام کرد که در این بین یک نکته جالب توجه دیده می‌شود.

الدحیل قطر طبق برنامه باید در هفته ششم و پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در روز سه‌شنبه، ۱۴ آذر ۱۴۰۲ بازی برگشت مقابل پرسپولیس را به میزبانی تیم ایرانی برگزار کند که بنابر اعلام رسانه این باشگاه عربی، این مسابقه حساس در ورزشگاه آزادی انجام می‌شود.

تایید ورزش‌گاه آزادی برای پرسپولیس- الدحیل
در شرایطی که کنفدراسیون فوتبال آسیا هنوز به طور رسمی نام ورزشگاه آزادی را به‌عنوان محل برگزاری مسابقات خانگی پرسپولیس در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اعلام نکرده، اما باشگاه الدحیل رسما این کار را انجام داد و خبر از برگزاری دیدار دو تیم در تهران داد.

فدراسیون فوتبال ایران روز گذشته اعلام کرد ورزشگاه آزادی می‌تواند با ظرفیت حداقل ۵۰ هزار نفر میزبان مسابقات مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا باشد و با این شرایط باید منتظر یک استادیوم پرتماشاگر در دیدار پرسپولیس و الدحیل در هفته ششم مرحله گروهی این بازی‌ها باشیم.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار