تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۲

حذف مدافع پرسپولیس از تیم ملی یک نمایش است!

همانطور که پیش بینی می‌شد و امیر قلعه نویی هم وعده داده بود، محمدحسین کنعانی زادگان به خاطر رفتارش در فینال تورنمنت کافا، به اردوی تیم ملی دعوت نشد

حذف مدافع پرسپولیس از تیم ملی یک نمایش است!

اقتصاد۲۴-محمدحسین کنعانی زادگان که پیش‌تر دراردوی تیم ملی شاهد عبور او از خط قرمز‌ها بودیم، در فینال کافا بعد از دریافت کارت قرمز از زمین بازی بیرون نمی‌رفت! به همین بهانه امیر قلعه نویی برای بازی‌های دوستانه پیش رو روی نام این بازیکن قلم قرمز کشید.

خیلی‌ها خط زدن کنعانی زادگان را یک نمایش قدرت از سوی امیر قلعه نویی می‌دادند، اما از اردوی تیم ملی خبر رسیده دعوت از این بازیکن به اردوی بعدی تیم ملی هم قطعی نیست. اگر بازیکنان جانشین که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند، نمایش خوبی داشته باشند (محمدحسین مرادمند و محمد دانشگر) در ادامه راه، کنعانی زادگان برای بازگشت به اردوی تیم ملی شانس بسیار کمی خواهد داشت. پیامی که اکنون کادر فنی تیم ملی برای محمدحسین کنعانی زادگان مخابره کرده این است که شاید برای همیشه پشت خط بمانی.

امیر قلعه نویی از رفتار بازیکنان تیم ملی در بازی با ژاپن در جام ملت‌های آسیا هم انتقاد کرد که بازیکنان به دلیل اعتراض به داور گل خوردند و در نهایت با قبول شکست ۳-۰ در این دیدار شانس حضور روی سکو در جام ملت‌ها را از دست دادند.

منبع: خبر ورزشی
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار