تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

کنایه عباس عبدی به نظرسنجی درباره حجاب

عباس عبدی به انتشار یک نظرسنجی در روزنامه ایران درباره حجاب واکنش نشان داد.

کنایه عباس عبدی به نظرسنجی درباره حجاب

اقتصاد۲۴-عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب در توییتی در واکنش به خبر نتایج پیمایش در روزنامه ایران درباره حجاب، نوشت:روزنامه ایران: ۸۰درصد مردم به حجاب اعتقاد دارند، اما ۶۸درصد مرم احساس می‌کنند اکثریت جامعه بی حجابی را دوست دارند.

روزنامه طرفدار وضع موجود: مطابق پیمایش یک مراکز دانشگاهی؛ ۸۰ درصد مردم به حجاب اعتقاد دارند، اما ۶۸ درصد مردم احساس می‌کنند اکثریت جامعه بی حجابی را دوست دارند. فقط نابغه‌های نظرسنجی قادرند چنین نتایج عجیبی را جعل و منتشر کنند.

کنایه عباس عبدی به نظرسنجی درباره حجاب

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
حق
0
0
چهارشنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۲
آقای همیشه طلب کار اصلاحاتی شده شما ها یکجا یک مورد فقط در هر زمینه ای باشه قور قور نکنید ! چرا همیشه فک می‌زنید خو !
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار