تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲

وزیر اطلاعات: فریب‌خوردگان به آغوش ملت ایران برگردند

وزیر اطلاعات گفت: از فریب‌خوردگانی که در مسیر گروه‌های تروریستی قرار گرفته‌اند، می‌خواهم به آغوش ملت، مردم و ایران قوی برگردند و با آرامش، اطمینان و امنیت زندگی کنند.

وزیر اطلاعات

اقتصاد ۲۴- حجت‌الاسلام والمسلمین سیداسماعیل خطیب در آیین رونمایی از کتاب «سیطره» که با حضور جمعی از چهره‌های سیاسی، فعالان فرهنگی، اصحاب رسانه و خانواده‌های شهدای ترور برگزار شد، گفت: جهاد تبیینی که رهبر عزیز بر آن تکیه می‌کنند، سربازان و سردارانی دارد که کتاب «سیطره»، خاطرات یکی از سرداران خط‌شکن در مقابل تهاجم دشمن، رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس را بازگو می‌کند.

وی افزود: برخی افراد برای براندازی این نظام همت گماشته‌اند، ولی هر روز با لطف و حضور مردم و با محوریت رهبر عزیز، هر روز شاهد شکست بیشتری بوده و خواهند بود. جهاد تبیین خط‌شکن این راه است و می‌تواند پیروزی‌های نظام و دولت را بیشتر، پررنگ‌تر و مؤثرتر بنمایاند.


بیشتر بخوانید: خبر هولناک وزیر اطلاعات؛ خنثی‌سازی ۴۰۰ بمب در روزهای اخیر


وزیر اطلاعات با ابراز تمایل در خصوص بازگویی پرونده‌های موفق امنیتی در قالب کتاب و ساخت فیلم، عنوان کرد: از طرف وزارت اطلاعات اعلام آمادگی می‌کنم تا پرونده‌ها و گزارش‌هایی که بیانگر پیروزی ملت ما است را در اختیار هنرمندان قرار دهم تا بتوانند سرداران راه جهاد تبیین باشند.

حجت‌الاسلام خطیب در پایان گفت: آنچه را که امروز از انتشار سخنان یکی از سران کومله شنیدید، نشان‌دهنده نفوذ دستگاه‌های اطلاعاتی است و به کسانی که خود را امروز زبونانه در اختیار دشمنان نظام و انقلاب قرار داده‌اند، عرض می‌کنم که این کار شما هر روز به خواری شما خواهد افزود و از عزیزان فریب‌خورده‌ای که در مسیر این گروه‌ها قرار گرفته‌اند، می‌خواهم به آغوش ملت، مردم و ایران قوی برگردند و با آرامش، اطمینان و امنیت زندگی کنند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار