تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۰۷ مهر ۱۴۰۲

آشتی‌کنان نکونام و خطیر

علی خطیر مدیرعامل و جواد نکونام سرمربی استقلال با واسطه گری علیرضا دبیر مراسم آشتی‌کنان برگزار کردند.

نکونام و خطیر

اقتصاد۲۴- اختلافات پیش‌آمده میان علی خطیر و جواد نکونام طی هفته‌های گذشته حواشی زیادی را برای باشگاه استقلال و هردو طرف ایجاد کرد.

این اختلافات هرروز گسترده‌تر می‌شد و با وجود مصاحبه‌هایی که خطیر و نکونام درباره یکدیگر انجام دادند، اما بازهم آتش اختلافات فروکش نکرد و موضع تقابل گرایانه آن‌ها نسبت به یکدیگر ادامه داشت.

آخرین موردی که اختلاف نکونام و خطیر را بار دیگر علنی کرد، به شب گذشته و امروز برمی‌گردد که سرمربی استقلال علاقه‌مند به حضور هواداران در تمرین روز جمعه بود، اما باشگاه استقلال در رسانه رسمی خود طی اطلاعیه‌ای حضور هواداران در کمپ حجازی را ممنوع کرد! همین امر سبب شد امروز تعدادی از هواداران پشت در کمپ استقلال بروند و با اینکه مجوز ورود نگرفتند، در گفتگو با نکونام در پایان تمرین ناراحتی خود را نشان دادند.

در هر حال کدورت‌های میان مدیرعامل و سرمربی استقلال امروز عصر در یک نشست سه نفره به پایان رسید. خطیر و نکونام که هردو رابطه خوبی با علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی دارند، امروز به دعوت او در دفتر کارش حضور یافتند.


بیشتر بخوانید: جلسه خطیر با گزینه خارجی استقلال


در این نشست سه نفره دبیر واسطه شد تا اختلافات میان نکونام و خطیر خاتمه یابد و دو طرف با رفع سوتفاهمات کار خود را در استقلال جلو ببرند. مدیرعامل و سرمربی آبی‌ها در این نشست نقطه نظرات خود را درباره موضوعات و کدورت‌ها بیان کردند و در نهایت با رفع اختلافات وسوتفاهم‌ها یک مراسم آشتی کنان برگزار شد.

بی‌شک اتحاد خطیر و نکونام و حرکت آن‌ها بدون اختلاف و به صورت هم راستا برای رفع مشکلات به سود استقلال است و می‌تواند موانع موجود را برطرف کند.

گفتنی است؛ خطیر و نکونام به زودی و بعد از مدت‌ها یک جلسه دونفره هم خواهند داشت تا درباره چالش‌های مربوط به تیم به گفتگو بپردازند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار