تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲

خودرو‌های مرحله سوم فروش یکپارچه اعلام شد

مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت جزییات دور سوم سامانه یکپارچه را اعلام کرد.

خودرو‌های مرحله سوم فروش یکپارچه
اقتصاد۲۴- مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت جزییات دور سوم سامانه یکپارچه را اعلام کرد.

مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت گفت: کار‌های برگزاری نوبت سوم فروش خودرو انجام شده و امیدواریم که این هفته اطلاعیه عرضه از طریق سامانه یکپارچه منتشر شود؛ بنابراین هنوز تاریخ دقیق عرضه نهایی نشده است.


بیشتر بخوانید:  تکذیب حذف سامانه یکپارچه تخصیص خودرو


وی افزود: در این مرحله مازاد عرضه خواهیم داشت و احتمالاً چند خودروی جدید هم عرضه خواهند شد. در واقع دور سوم برای خودرو‌هایی است که مازاد عرضه هستند که عمده آن‌ها را نیز خودرو‌های مونتاژی تشکیل می‌دهند.

مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت گفت: تا جایی که اطلاع داریم در این مرحله این دو خودروساز حضور ندارند؛ پس از برگزاری مرحله سوم و تعیین تکلیف محصولاتی که مازاد هستند، در مورد مرحله بعدی و عرضه سایر خودرو‌ها تصمیم گیری می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار