تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
جمهوری اسلامی هشدار داد

طالبان می‌گوید ۲ روزه اصفهان را فتح می‌کنیم

روزنامه جمهوری اسلامی نسبت به مهاجرت غیرطبیعی افغانستانی‌ها به ایران هشدار داده و نوشته است: علیرغم تمام امتیازات بیجائی که گرفته اند از ما طلبکار هستند.

طالبان می‌گوید ۲ روزه اصفهان را فتح می‌کنیم

اقتصاد۲۴- روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: ما اکنون در افغانستان با گروهی به عنوان حاکم مواجهیم که خود را علیرغم تمام امتیازات بیجائی که گرفته است از ما طلبکار می‌داند! با اینکه افاغنه موجود در ایران سالانه بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان آب مصرف می‌کنند طالبان حاضر نیست حقابه هیرمند را به ما بدهد.

با اینکه در سال ۳۰ هزار میلیارد تومان برای اتباع افغانی هزینه نان و گاز و برق و... می‌دهیم، آن‌ها ما را تهدید می‌کنند که دو روزه اصفهان را فتح می‌کنیم و باید در مجلس نماینده داشته باشیم و مسئولین ایرانی حق ندارند حتی در ایران به ما بگویند چه کنید و چه نکنید و کجا بروید و کجا نروید. عجیب‌تر اینکه در داخل نیز اصحاب تطهیر، انتقاد کنندگان را افغان‌ستیز می‌نامند!

این روزنامه افزوده است: مشکل اصلی این است که استراتژی نظام جمهوری اسلامی در برابر طالبان، اشتباه است. کسانی که به طالبان به عنوان یک جنبش ضدآمریکائی نگاه می‌کنند و حاضر نیستند این واقعیت را بپذیرند که طالبان مهره آمریکا و صهیونیسم در منطقه هستند، نباید در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری کشورمان حضور داشته باشند. اگر این افراد از مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری طرد شوند، قطعاً با تکیه بر دیپلماسی هوشمند و فعال می‌توان خطر را دفع کرد بدون آنکه ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی به افغان‌ستیزی متهم شوند.

منبع: فرارو
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
يکشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۲
اصفهان را بی خیال. از قانون عفاف و حجاب چی خبر؟؟؟؟؟؟
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار