تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۲۵ مهر ۱۴۰۲

گزارش بورس امروز سه شنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۲

امروز شپنا، شتران، کگل و شبندر نماد‌های سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند.

گزارش بورس
اقتصاد۲۴- در معاملات روز سه‌شنبه بیست و پنجم مهر ماه ۱۴۰۲، شاخص کل بورس تهران ۱۳ هزار و ۹۱ واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۳۱ هزار و ۲۴۲ واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با رشد ۳ هزار و ۱۶۸ واحد در رقم ۶۸۹ هزار و ۹۴۹ واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس با افزایش ۱۲۹ واحدی به رقم ۲۵ هزار و ۲۸۷ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با صعود ۷۶۴ واحد به سطح ۱۲۳ هزار و ۶۴۰ واحد رسید.


بیشتر بخوانید: حساب بورس ۱۰۰۰ میلیارد تومان شارژ شد


بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز شپنا، شتران، کگل و شبندر نماد‌های سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل جم، ملت و بسویچ از نماد‌های قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نماد‌های وسپهر، آریا و شاوان بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نماد‌های خاور، مارون و دماوند بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

 

منبع: اکوایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار