تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۶ مهر ۱۴۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

نامزدهای انتخابات شماره حساب‌شان را اعلام کنند

بنا بر اعلام ستاد انتخابات کشور اعلام شماره حساب نامزدهای انتخابات مجلس برای نظارت بر تامین مالی تبلیغات انتخاباتی ضرورت دارد.

نامزدهای انتخابات

اقتصاد۲۴-ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه‌ای تأکید کرد: اعلام شماره حساب داوطلبان برای هزینه‌های انتخاباتی در راستای اجرای قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی ضروری است.



به گزارش ایرنا، ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره (۹) بر ضرورت اعلام شماره حساب داوطلبان برای هزینه‌های انتخاباتی در راستای اجرای قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی تأکید کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

به آگاهی متقاضیان محترم داوطلبی انتخابات سراسری دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی می‌رساند، همچنانکه در اطلاعیه شماره ۸ ستاد انتخابات کشور اعلام گردید، در اجرای ماده ۷ قانون «شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی»، ضروریست داوطلبان گرامی به یکی از شعب بانک های عامل دارای مجوز از بانک مرکزی مراجعه و یک شماره حساب غیرتجاری صرفاً جهت هزینه‌های انتخاباتی تعیین و یا افتتاح کنند و مجوز در اختیار قراردادن اطلاعات مربوط به حساب یاد شده به وزارت کشور و هیأت مرکزی نظارت، را به بانک مربوطه اعلام دارند.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران طی بخشنامه شماره ۰۲/۱۷۷۹۲۳ مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۵ نسبت به ابلاغ موضوع مورد نظر به بانک‌های عامل، اقدام کرده است.

 
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مانی
0
0
پنجشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۲
من و افراد خانواده ام در همه ی انتخابات شرکت کردیم ولی وضعمان سال به سال بدتر شد و حتی پدرم که معلم بازنشسته است به ناچار در کنار خیابان جوراب می فروشد پس اصلاً دلیلی ندارد در انتخابات شرکت کنیم ویک عده را به نان و نوایی برسانیم . نماینده ها مجلس نماینده ی واقعی ملت نیستند.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار