تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۰۵ آبان ۱۴۰۲

بازگشت ستاره مصدوم به تمرین پرسپولیس

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس به تمرینات گروهی سرخپوشان بازگشت.

میلاد سرلک

اقتصاد۲۴- تیم فوتبال پرسپولیس، تمرین امروز (جمعه) را از ساعت ۱۸ در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کرد.

سرخپوشان ایران برای انجام تمرین آدینه، ابتدا به صحبت‌های سرمربی گوش داده و سپس به گرم کردن بدن‌ها پرداخته و بعد از آن، پاسکاری‌های کوتاه و ترکیبی را در برنامه داشتند.

حفظ توپ در بخش کوچکی از زمین در دستور کار قرار گرفت و در نهایت، فوتبال درون تیمی انجام شد.

میلاد سرلک پس از مصدومیتی که برای او پیش آمده بود، امروز به تمرینات گروهی اضافه شد.


بیشتر بخوانید: جانشین پورعلی گنجی در پرسپولیس مشخص شد


وحید امیری همچنان زیر نظر کادر پزشکی به‌صورت اختصاصی کار می‌کند تا آماده بازگشت به میادین شود. سایر بازیکنان هم بدون مشکل در اختیار کادر فنی بودند.

پرسپولیس فردا (شنبه) آخرین تمرین خود پیش از دیدار برابر ملوان را برگزار می‌کند و پس از آن، با یک پرواز چارتر تهران را به مقصد انزلی ترک خواهد کرد.

تیم‌های فوتبال پرسپولیس و ملوان بندر انزلی از ساعت ۱۶ روز یکشنبه در چارچوب هفته هشتم لیگ برتر به مصاف هم می‌روند.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار