تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۱۹ آبان ۱۴۰۲

هادی عامل از حسن یزدانی عذرخواهی کرد

گزارشگر با سابقه رشته ورزشی کشتی در صدا و سیما، درباره مصاحبه اخیر خود درخصوص حسن یزدانی توضیحاتی را ارائه کرد.

هادی عامل از حسن یزدانی عذرخواهی کرد

اقتصاد ۲۴- هادی عامل درباره مصاحبه اخیر خود پیرامون اهداف حسن یزدانی از حضور در بازی‌های آسیایی که حواشی زیادی را بوجود آورده است، اظهار کرد: ابتدا باید این را بگویم که من هیچوقت به دنبال تخریب قهرمانان و افتخارآفرینان کشورم نبوده ام و در مقابل، همیشه سعی‌ام بر این بوده که در گزارش‌های خودم قهرمانان ورزش و کشتی ایران را بزرگتر کنم تا آن‌ها نیز با گرفتن انگیزه بیشتر بتوانند دل مردم عزیزمان را خوشحال کنند و باعث افزایش غرور ملی شوند. من در گزارش هایم دنبال چیز دیگری نبوده‌ام و احترام خاصی برای جوانان کشورم قائلم.

وی افزود: در رابطه با مصاحبه اخیر نیز با تیتری که برای آن زدند باعث ایجاد این مشکلات شدند. در شبکه‌های اجتماعی هم آن را بالا و پایین کردند و متاسفانه این موضوع باعث ایجاد مشکل هم برای بنده و هم برای حسن یزدانی شد. جا دارد از حسن یزدانی بخاطر این اتفاق عذرخواهی کنم و بگویم که از بروز این اتفاق خیلی ناراحتم.

گزارشگر با سابقه کشتی، در پایان گفت: من در مصاحبه خود عنوان کردم هدف اصلی یزدانی از حضور در بازی‌های آسیایی آن هم با کتف آسیب دیده خوشحال کردن دل مردم با کسب مدال طلا بوده است که در کنار آن طبیعی است بحث پاداش مدال آوری نیز همانند سایر قهرمانان در اولویت‌های بعدی بوده است. این موضوع نبوده که یزدانی صرفا برای پاداش عازم بازی‌های آسیایی شده باشد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار