تاریخ انتشار: ۱۸:۵۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲

کارشناسی داوری استقلال - تراکتور

داور سابق فوتبال ایران تصمیمات داور دیدار استقلال - تراکتور را بررسی کرد.

کارشناسی داوری استقلال - تراکتور

اقتصاد۲۴- سیدمهدی سیدعلی درباره قضاوت سیدوحید کاظمی در دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و تراکتور تبریز، گفت: قضاوت بسیار خوبی از کاظمی و کمک‌های او دیدیم. همه اخطار‌ها درست و منطبق بر قوانین داده شد.

وی با تمجید از عوامل تیم‌های استقلال و تراکتور تصریح کرد: بازیکنان و مربیان دو تیم وارد حاشیه نشدند و اجازه دادند داور قضاوت خوبی داشته باشد. کاظمی اشتباه بزرگی نداشت که نیاز به کارشناسی داشته باشد و او تصمیمات درستی گرفت. یکنواختی در قضاوت به همراه آمادگی و تمرکز بالا را می‌توان نقاط قوت عملکرد داور مسابقه دانست.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره صحیح اعلام شدن گل دوم استقلال با ضربه سر گوستاوو بلانکو خاطر نشان کرد: علیرضا مرادی کمک داور بین‌المللی ماست که تصمیم درستی در این صحنه گرفت. ضربه سر مهاجم استقلال از خط دروازه عبور کرده بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار