تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲

فروش بیمه اولین محصول قابل عرضه در سوپر‌مارکت مالی شعب بانک سینا خواهد بود

در نشست مشترک مدیران عامل بانک سینا و بیمه سینا، بر افزایش سطح تعاملات و گسترش همکاری‌های دوجانبه تأکید شد.

بانک سینا

اقتصاد۲۴- به گزارش روابط‌عمومی بانک سینا، در این دیدار که در حاشیه نمایشگاه بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در کیش صورت گرفت، غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا با اشاره به آمادگی این بانک برای راه‌اندازی سوپرمارکت مالی در شعب سراسر کشور، اظهار داشت: بانک سینا آمادگی دارد تا نخستین محصول قابل عرضه در سوپرمارکت مالی شعب خود را به ارائه خدمات بیمه‌ای اختصاص دهد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که چند ماه قبل به امضای دو طرف رسید، زمینه‌های این اقدام مهیا شده است، افزود: بانک و بیمه سینا می‌توانند با هم‌افزایی بیشتر، نسبت به ارائه محصول مشترک در بازار مالی کشور نیز اقدام کنند.

عبداله سلطانی ثانی، مدیرعامل بیمه سینا نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های بالای همکاری دو مجموعه، گفت: خوشبختانه تعامل مطلوبی بین دو شرکت شکل گرفته است و امیدواریم در این فضا بتوانیم خدمات بیشتری را در قالب تفاهم‌نامه امضاشده به مشتریان ارائه دهیم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار