تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران:

احتمال کاهش قیمت طلا شدت گرفت

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به تشدید رکود تقاضا در بازار طلا احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها با توجه به شرایط کنونی با محتمل عنوان کرد.

کاهش قیمت طلا تشدید شد
اقتصاد ۲۴- نادر بذرافشان رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران درباره آخربن وضعیت بازار طلا و سکه به اقتصاد آنلاین گفت: با کاهش قیمت در باز‌های جهانی روند افت قیمت در بازار داخلی نیز ادامه داشت و هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۷ هزار تومان کاهش قیمت داشت.

وی اضافه کرد: همچنین قیمت سکه ۲۰۰ هزار تومان، سکه طرح قدیم ۱۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۵۰ هزار تومان، ربع سکه نیز ۵۰ هزار تومان کاهش یافت، اما قیمت سکه یک گرمی بانک مرکزی بدون تغییر بود.

به گفته رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران حباب سکه بدون تغییر نسبت به هفته گذشته همچنان ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.

بذرافشان با بیان اینکه روند کاهش تقاضا همچنان ادامه دار است، اظهار داشت: هیچ تقاضایی در بازار وجود ندارد، اما بازار التهاب نیز ندارد، کاهش قیمت انس جهانی و کاهش نرخ ارز و نبود تقاضا باعث تشدید کاهش قیمت‌ها شده است.


بیشتر بخوانید: پای تقاضا دوباره به بازار طلا باز خواهد شد؟


وی تصریح کرد: شرایط صنعت طلا خوب نیست در هفته اخیر‌های رکود ادامه دار شده است باید ببینیم در روز‌های آینده سمت و سوی بازار جهانی به چه سمتی حرکت می‌کند، اما به نظر نمی‌رسد تغییرات خاصی داشته باشیم و احتمال نوسان کاهشی بیشتر است.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران با تاکید بر اینکه بازار به شدت در رکود است؛ خاطرنشان کرد: امسال در ماه رمضان، پس از آن ثبت نام خودرو و در ماه محرم و صفر بازار طلا راکد بود انتظار می‌رفت در ماه ربیع الاول وضعیت بهتر شود که در یک مقطع یک هفته ۱۰ روز خوب شد، در حال حاضر هم مسائل خاورمیانه رکود را افزایش داده است. همه صنوف وضعیت این چنینی دارند در بخش طلا نیز تولید و توزیع دچار آسیب جدی شد و نبود تقاضا باعث شد شرایط حادی برای صنعت طلا رقم بخورد.

منبع: اقتصادآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار