تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲

اسرائیل در جنوب غزه آتش بس ۴ ساعته اعلام کرد

ارتش رژیم اسرائیل از توقف حملات خود در منطقه رفح به مدت 4 ساعت در روز یک شنبه خبر داد.

اسرائیل در جنوب غزه آتش بس ۴ ساعته اعلام کرد

اقتصاد۲۴-ارتش اسرائیل امروز یک شنبه از وقفه ۴ ساعته حملات خود در رفح در جنوب غزه با اهداف بشردوستانه خبر داد.

طیف اعلام ارتش اسرائیل این وقفه از ساعت ۱۰ صبح یک شنبه آغاز و تا ساعت ۲ بعد از ظهر ادامه دارد.

سخنگوی ارتش اسرائیل در عین حال اعلام کرد که در بخش از شهر غزه عملیات‌هایی را برای شناسایی نیرو‌های حماس و همچنین زیرساخت‌های حماس انجام داده است.

ارتش اسرائیل به دلیل عدم ارائه شواهد کافی از آنچه زیرساخت‌های نظامی حماس در نزدیکی اماکن غیرنظامی و به ویژه بیمارستان‌ها خوانده است به شدت تحت فشار جامعه جهانی قرار دارد.

وقفه ۴ ساعته و محدود اسرائیل در حالیست که برخی مقامات منطقه‌ای و غربی از نزدیکی بودن احتمال حصول یک آتش بس سراسری بشردوستانه در ازای آزادی زندانیان صهیونیستی در بند حماس خبر داده اند.

نخست وزیر قطر روز یک شنبه در یک نشست خبری با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «موانعی در توافق تبادل [اسرا]مطرح شده؛ اما ما مطمئن‌تر شده‌ایم که به یک توافق نزدیک هستیم. چالش‌ها در مذاکرات آسان هستند مربوط به مسائل لجستیکی و عملی هستند و ما می‌توانیم از آن‌ها عبور کنیم. مردم غزه گرسنه و تشنه و نیازمند سوخت و برق هستند.».

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار