تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲
همزمان با سفر دبیر شورایعالی به ارس؛

بهره‌برداری از واحد صادراتی بسته بندی خشکبار با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیاردی

شرکت شینا تیرداد ارس ظهر یکشنبه با حضور حجت‌الله عبدالملکی، مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، مجید کیانی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، معصومه پاشایی بهرام نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولین افتتاح شد.

بهره‌برداری از واحد صادراتی بسته بندی خشکبار با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیاردی
اقتصاد۲۴- شرکت شینا تیرداد ارس در حوزه بسته‌بندی خشکبار با سرمایه‌گذاری ۱۰۹۱۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در زمینی به مساحت ۱۵۰۰ مربع احداث و با اشتغالزایی مستقیم برای ۱۲ نفر و ظرفیت سالانه ۷۰۰۰ تن آغاز به فعالیت کرد.

این واحد تولیدی جزو شرکت‌های صادرات‌محور ارس بوده و محصولات خود را به کشور‌های حوزه اوراسیا صادر خواهد کرد.

منبع: فرینا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار