تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲

اقدام رسمی استقلال برای باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی

باشگاه استقلال برای باز شدن پنجره نقل و انتقالاتی خود، مطالبات دستیاران ساپینتو را پرداخت کرد.

باشگاه استقلال

اقتصاد۲۴- باشگاه استقلال که با پرونده‌های مختلفی از جمله شکایت‌های ریکاردو ساپینتو، رافائل سیلوا و عزیزبک آمانوف درگیر است، در تازه‌ترین اقدام صورت گرفته، با بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی خود پس از شکایت دستیاران سرمربی پرتغالی مواجه شد.

در زمان حضور ریکاردو ساپینتو در استقلال، او چند دستیار و آنالیزور را با خود به تهران آورد که از جمله آن‌ها می‌توان به روی ماتا، دستیار اول سرمربی پرتغالی، پائولو میگوئل بدنساز تیم و ژائو لوئیس آبرئو آنالیزور جوان آبی‌ها اشاره کرد که پس از شکایت آنها، پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه بسته شد.

با شکایت آبرئو جوان، استقلال به پرداخت ۹۳۰۰ یورو به همراه پنج درصد تأخیر از این مبلغ محکوم شد. پائولو میگوئل نیز بابت عدم دریافت مطالباتش از آبی‌ها شکایت کرد که حکم او نیز با همین مبلغ یعنی ۹۳۰۰ یورو به همراه پنج درصد تأخیر صادر شود. روی ماتا نیز تیم سابقش را به پرداخت ۲۳ هزار یورو محکوم کرده بود.


بیشتر بخوانید: شوک تازه به استقلال


با احکامی که فیفا علیه استقلال صادر کرد، پنجره نقل و انتقالاتی آبی پوشان بسته شد و مدیریت باشگاه نیز برای پرداخت این مبالغ اقدامات لازم را انجام داد تا در نهایت حدود ۴۱ هزار یورو به حساب این سه دستیار ساپینتو واریز شود.

انتظار می‌رود که پنجره نقل و انتقالاتی استقلال پس از تأییدیه وکلای این سه مربی، باز شود. هر چند که ساپینتو نیز پیش از این برای دریافت ۳۰۷ هزار یورو مطالباتش از آبی ها، شکایت کرده است.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار