تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲

بیرانوند: داوران دوست دارند دربی را مساوی دربیاورند

دروازه‌بان پرسپولیس مدعی شد که استقلال در دربی ۱۰۲ پایتخت برای کسب یک امتیاز تلاش می‌کرد.

بیرانوند

اقتصاد۲۴- علیرضا بیرانوند پس از تساوی یک - یک تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: سه امتیاز در مشت ما بود و حیف شد که این برد را از دست دادیم. بازی خیلی خوبی ارائه کردیم و هواداران مسابقه یک‌طرفه‌ای دیدند. مالکیت توپ و پاس‌های زیادی داشتیم و نشان دادیم لیاقت گلزنی به استقلال را داریم. استقلال تیم بزرگی است و مشخص بود برای نباختن آمده بود.

«از هواداران پرسپولیس می‌خواهم به این باشگاه بزرگ و بازی امروز تیم افتخار کنند.»، وی ضمن بیان این جمله خاطرنشان کرد: به نظرم کمک داور ویدیویی (VAR) خیلی با داور در ارتباط نبود و محمدرضا احمدی (گزارشگر مسابقه) با داور در ارتباط بود. احمدی خیلی دوست داشت که داور حتماً باید صحنه‌ها را ببیند و قبل از اینکه بنیادی‌فر صحنه را تماشا کند، گزارشگر بازی تأیید می‌کرد که پنالتی بود.

دروازه‌بان پرسپولیس درباره پنالتی رخ داده روی آرش رضاوند که به گل تساوی استقلال منجر شد، گفت: داور به صحنه پنالتی از همه نزدیک‌تر بود و پنالتی نگرفت، اما صحنه را به کمک VAR تماشا کرد. ما طولانی‌ترین VAR جهان را دیدیم و برای هر صحنه جزئی، پنج تا هفت دقیقه تلف می‌شد. پیروزی حق ما بود، اما نمی‌توان اعتراض کرد. کسانی که در اتاق VAR نشسته بودند، ایرانی نبودند و داور را وادار کردند که صحنه‌ها را ببیند.

بیرانوند در مورد درگیری لفظی خودش با یکی از توپ‌جمع‌کن‌های ورزشگاه آزادی در نیمه اول تصریح کرد: خواستم بازی را زود شروع کنم. او عجله مرا دید و توپ را نداد. گاهی اعصاب آدم در دربی خراب می‌شود و از این توپ‌جمع‌کن عذرخواهی می‌کنم.بیشتر


بخوانید: یحیی به دنبال اتفاق تاریخی برابر آبی‌ها


وی در پاسخ به این پرسش که آیا داور دقایق کافی را برای وقت تلف شده اعلام کرد یا خیر، بیان کرد: دربی شرایط ویژه خودش را دارد و داور دوست دارد بازی را مساوی دربیاورد! به همین خاطر شاید وقت اضافه کمتری برای دربی‌ها در نظر گرفته شود.

دروازه‌بان پرسپولیس درباره اعتراض اعضای دو تیم به داور، با وجود استفاده از کمک داور ویدیویی عنوان کرد: اینگونه نبود. بازیکنان ما به سمت صفحه نمایشگر VAR نمی‌رفتند و بازیکنان استقلال که تیم‌شان عقب بود، چنین کاری می‌کردند. وقتی تیم شما عقب می‌افتد، دوست دارید بیشتر فشار بیاورید و شاید بازیکن تا مانیتور VAR جلو برود. خیلی‌ها منتظر بودند اتفاقی بین نیمکت‌نشینان دو تیم بیفتد که خدا را شکر رخ نداد و مربیان دو تیم عملکرد هوشمندانه‌ای داشتند.

بیرانوند در مورد حجم بالای اعتراض نیمکت‌نشینان استقلال به قضاوت موعود بنیادی‌فر اظهار داشت: استقلال آمده بود که نبازد. تیمی که صدرنشین است و چند امتیاز بیشتر از بقیه تیم‌ها داشته باشد، دوست دارد بازی مقابل تیم‌های مدعی را با نتیجه مساوی تمام کند. آن‌ها به همین خاطر دوست داشتند شلوغ کنند که طبیعی بود!

وی درباره پیروزی‌های متوالی سپاهان اصفهان در لیگ برتر گفت: فقط به تیم خودمان فکر می‌کنیم. سال گذشته چهار امتیاز از مدعیان عقب بودیم و فقط به بردن در بازی‌های باقیمانده فکر می‌کردیم. الان نیز همین شرایط را داریم و کاری به تیم‌های دیگر نداریم.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ رجزخوانی پسر شهید رضی برای نتانیاهو به زبان عربی

انتقاد زیدآبادی به اظهارات دبیر مجمع تشخیص درباره بی‌اثری مکانیسم ماشه

طرح مجلس برای تثبیت نرخ ارز؛ تقویت پول ملی یا تکرار سرکوب ارزی؟/ دلار جهانگیری در طرح مجلس اصولگرایان باز می‌گردد

بازدید محسن رضایی از سایت‌های موشکی + عکس

اظهارات دو پهلوی وزیر نفت درباره گران شدن قیمت بنزین

دفاع نماینده مجلس لایحه جنجالی فضای مجازی

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

با این سبزی‌ها لاغر می‌شوید

۱۰ ترفند برای از بین بردن تندی غذا

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۷ مرداد ۱۴۰۴/ وقت خرید طلا فرارسید؟

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

روده سالم با پنج نوشیدنی طبیعی

۱۰ باور نادرست رایج در مراقبت از پوست

نقش تغذیه در محافظت از پوست در برابر اشعه ماورا بنفش

بازار سیاه انتخاب رشته کنکور؛ از ۶ تا ۱۴ میلیون تومان ناقابل!/ وقتی مشاوره به کالای لوکس تبدیل می‌شود

عکس/ وداع پرسپولیسی‌ها با گندوز با یک مراسم ویژه

فیلم/ رضایی: مردم بدانند اسنپ بک هم فعال شود اوضاع از این بدتر نمی‌شود

فیلم/ گریه شهرام شب پره در برنامه علی ضیا

این استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند

وزیر نفت: برای شرایط مکانیسم ماشه برنامه داریم

فیلم/ ٣ نوجوان در ساحل رامسر غرق شدند

قم چهارشنبه تعطیل شد

شناسایی تأسیسات اتمی مخفی در اراک؟

فیلم/ گفت‌وگو با خواهر الهه حسین‌نژاد درمورد دادگاه آخر

هشدار عراقچی به مقامات واشنگتن

رضائیان پیشنهاد خرید آل‌کثیر را به ساپینتو داد؟

شرط جدید برای خرید ارز اربعین

عکس/ مهرشاد سهیلی مجری تلویزیون شد

کویت حزب‌الله لبنان را تحریم کرد

اینفوگرافی/ چگونه گذرنامه زیارتی اربعین را بگیریم؟

توضیحات وزیر کار درباره استمرار اجرای طرح کالابرگ و شیوه حذف افراد از دریافت یارانه

گمانه‌زنی‌ها درباره پیوستن آذربایجان به پیمان ابراهیم

فیلم/ نماینده مجلس: سیستم اطلاعاتی ما باید بازطراحی شود

شرط عجیب برای پذیرش دیوار در بورس

تماس تلفنی پوتین با نتانیاهو

فیلم/ واکنش پزشکیان به نقد‌های رسانه‌ای در مورد لایحه فضای مجازی

نخستین باخت پرسپولیس زیر نظر هاشمیان

تفاوت عجیب قیمت گوشت در شهرهای مختلف

عکس/ صحنه عجیب از فینال فوتبال محلات: داور سیگار به‌دست پرچم زد

وقوع پنجمین زمین لرزه بالای ۴ ریشتر در استان بوشهر

پیام احساسی آلکسی گندوز برای هواداران پرسپولیس