تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۲۴ آذر ۱۴۰۲

واکنش پیروانی به شادی نکونام و داوری دربی ۱۰۲

خوشحالی من هم به سمت هواداران خودمان بود اما هرکس هر طور که دوست دارد می‌تواند خوشحالی کند و ما نسبت به این مسئله اعتراضی نداریم.

افشین پیروانی

اقتصاد۲۴- دربی ۱۰۲ تهران با حواشی بسیاری روبرو بود و به نظر می‌رسد این حواشی فعلا ادامه داشته باشد. هر چند از قبل از بازی هم به نظر می‌رسید این بازی حواشی زیادی داشته باشد، اما شاید کسی فکر نمی‌کرد این همه اظهار نظر و شکایت و بحث درباره تک تک لحظه‌ها به وجود بیاید.

یکی از این حاشیه‌ها شادی گل خاص جواد نکونام بعد از گل دیرهنگام استقلال بود که گفته شد در جواب شادی گل افشین پروانی پس از گل پرسپولیس اتفاق افتاده با این حال مدیر تیم پرسپولیس اعتراضی به شادی گل سرمربی رقیب ندارد و می‌گوید هر کسی می‌تواند هر طور دوست دارد شادی گل انجام دهد.

گفت‌و‌گوی افشین پیروانی را بخوانید:

دربی حاشیه‌های زیادی داشت. مهمترین اتفاق شادی گل جواد نکونام بود که بعد از گل استقلال رو به نیمکت شما آمد و این شادی مورد اعتراض هواداران پرسپولیس قرار گرفت.
هر کسی مختار است هر جور دلش می‌خواهد شادی کند و تصمیم این اتفاق با خود آن شخص است. من اعتراضی ندارم.

اما گفته شد این شادی گل در جواب شادی گل شما بوده و همان حرکت را نکونام تکرار کرده.

نه، شادی من که سمت هواداران خودمان بود و هیچ گونه بی‌احترامی هم نداشت. من اعتراضی به شادی حریف ندارم. گل زدن در دربی خوشحالی دارد. برای من هم دربی بسیار با اهمیت است و حساس، چه زمانی که بازی می‌کردم چه حالا که در کنار تیم هستم. خوشحالی من هم به سمت هواداران خودمان بود، اما هرکس هر طور که دوست دارد می‌تواند خوشحالی کند و ما نسبت به این مسئله اعتراضی نداریم.

اما از نیمکت تیم حریف حتی ماساژورشان هم رو به نیمکت شما شادی عجیبی داشت که تصاویرش موجود است.

همان طور که گفتم هر کسی هر طور که دوست دارد می‌تواند شادی‌اش را نشان بدهد و من نسبت به این موضوع اعتراضی ندارم.

درباره داوری و صحنه‌های مشکوک چه صحبتی دارید؟

فقط می‌خواهم بگویم اگر VAR می‌خواست به داور کمک کند باید در آن صحنه دقیقه ۶۰ به کمکش می‌آمد و بازیکن حریف اخراج می‌شد.


بیشتر بخوانید: پیروانی: VAR به ضرر ما تمام شد


درباره داور عراقی VAR بحث زیاد است. آقا یحیی هم به این داور عراقی معترض شدند چرا که در آن صحنه به بنیادی‌فر اطلاع نداده که خطایی اتفاق افتاده.

به نظرم با یک تصمیم اشتباه لایسنسش را زیر سوال برد هر چند داور وسط خودش کاملا نزدیک صحنه بود. تیم VAR با تصمیم اشتباه کارنامه خود و داوری این مسابقه را زیر سوال برد. خواهش من این است که این اشتباه را به‌ای اف سی و کمیته فیفا گزارش و ارسال کنند. فکر می‌کنم ما داور از خارج آوردیم که کمک کند. اینکه کمک داور ویدئویی نخواست آن صحنه را ببیند عجیب است و اگر حریف در دقیقه ۶۰ ده نفره می‌شد فکر نمی‌کنم آن اتفاقات آخر بازی می‌افتاد. در هر صورت VAR آمده که به داور کمک کند و اینکه تصمیم اشتباه نگیرد. پس VAR قبل از اینکه به داور کمک کند به تیم حریف کمک کرد به خاطر اخراج نشدن بازیکن‌شان در دقیقه ۶۰. در واقع ما متضرر شدیم.

استقلالی‌ها می‌گویند در این بازی برتر از پرسپولیس بودند. شما چه نظری دارید؟

در امور فنی باید کادر فنی صحبت کنند، ولی اگر در دقیقه ۶۰ حق به حق دار می‌رسید این ادعای برتری وجود نداشت.

برخورد‌هایی هم بین نیمکت نشینان دو تیم به وجود آمد و لب خط با داور چهارم هم خیلی صحبت می‌شد.

فقط این را بگویم که من فکر نمی‌کنم نیمکت ما به تیم داوری یا به نیمکت حریف بی‌احترامی کرده باشد. اگر هم بحثی بود دنبال حق‌مان بودیم. اوجش هم همان صحنه دقیقه ۶۰ بود و اینکه چرا نرفتند ببینند؟ داور می‌رفت، نگاه می‌کرد و اگر نبود ادامه بازی می‌داد. چنین صحنه‌ای باید حتما چک می‌شد. با توجه به کارت زرد آن بازیکن چرا داور فرا خوانده نشد؟

روی سکو‌ها هم حواشی زیادی بود؟

همیشه این صحنه‌ها هست، اما آن مسائلی که در زمان کرنر زدن‌ها اتفاق می‌افتاد و بطری پرتاب می‌کردند را ما هیچ وقت تائید نمی‌کنیم و امیدوارم این مسئله تمام شود چرا که اصلا قشنگ نیست چه زمان درون رختکن رفتن تیم‌ها چه موقع کرنر زدن.

بعد از بازی ویدئویی هم از خداداد افشاریان منتشر شده که حسابی وایرال شده.

من ایرادی نمی‌بینم. آقای افشاریان باید به عنوان مسئول کمیته داوران و عضو هیئت رئیسه فدراسیون برخورد مسئولانه‌تری روی این صحنه می‌داشت.

در کل فکر نمی‌کنید موعود بنیادی‌فر نتوانست از کنترل این بازی حتی با کمک گرفتن از VAR برآید؟ حتی خطای محرز بلانکو روی دانیال اسماعیلی‌فر را هم ندید.
در این مورد حرفی ندارم. امیداورم در بازی‌های بعد بهتر قضاوت کند.

البته آقای افشاریان گفته بنیادی‌فر بهترین قضاوت را در این بازی داشته.

خب هر کسی از مجموعه خودش تعریف می‌کند. مشکل بزرگ داوری این بازی همان صحنه دقیقه ۶۰ بود که داور عراقی نخواست داور وسط صحنه را بازبینی کند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/ جنجال تازه حمید رسایی درباره صلاحیت مدنی‌زاده

آیا خیار برای سلامتی مفید است؟

عکس/ فیگور جالب رونی کلمن ۳۵ سال پیش در کنار دو دوست بدنسازش

فیلم/ صحنه احساسى در کنسرت فرزاد فرزین با هوادار خاص

اینفوگرافی/ جمعیت ایران در دهه‌های مختلف

چگونه سبک زندگی شهری بحران آب در ایران را تشدید می‌کند

عکس/ رضا رشیدپور سبک زندگی‌اش را به رخ گلزار کشید

فیلم/ استقال جمعیت شوکه‌کننده افغان‌ها در کرج از یک بلاگر افغانستانی

فیلم/ ادعای گروسی درباره به درد نخور بودن برجام

اخبار سیاسی پیشران قیمت دلار

احتمال وقوع طوفان تندری در تهران

کاهش قیمت زعفران در بورس کالا

مخالفت استقلال با زمان برگزاری سوپرجام

عکس/ تیپ و چهره متفاوت شهید همت ۶۰ سال پیش در دوران نوجوانی

عکس/ گشت و گذار نوادگان مظفرالدین شاه ۱۲۷ سال پیش در شمیران با دامن گلدار

اینفوگرافی/ نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان در ایران چقدر است؟

عکس/ انیس‌الدوله سوگلی ناصرالدین شاه ۱۳۵ سال پیش به همراه مهمان خارجی‌اش مادام پلو

کاظم صدیقی بازداشت یک پسرش را تایید کرد

تهران در آستانه یک تصمیم سرنوشت‌ساز/ سناریو‌های احتمالی پاسخ ایران به قطعنامه شدیدالحن آژانس انرژی اتمی

عکس/ جشن عروسی آقای بازیگر وایرال شد

فیلم/ آقای شیخ دستگیر شد

مصونیت کاظم صدیقی و پسرانش به پایان رسید؟/ ابهام در دلیل بازداشت فرزندان امام جمعه تهران به‌خاطر بلوای پرونده باغ ازگل

«زاکانی امنیت بیت رهبری در تهران را به خطر انداخته است؟»؛ میرسلیم تکذیب کرد

رویای کنسرت رفتن / هزینه کنسرت در ایران ۱۰ درصد درآمد خانوار ایرانی و ۲.۵ برابر بیشتر از کشور‌های دیگر + جدول

فیلم/ آیا ایران بمب اتم دارد؟

فیلم/ ادعای گروسی درباره گزارش دهی آژانس

اولین واکنش کاظم صدیقی به بازداشت پسرانش

فیلم/ برگرداندن گورخر به صاحبش با هلیکوپتر

عکس/ پادشاه اردن به همراه ارتشی‌ها ۲۶ سال پیش در حال خوردن بره کامل

فیلم/ بازدید مظفرالدین شاه ۱۲۵ سال پیش از باغ وحش پاریس

ادعای تحریک‌آمیز گروسی علیه ایران در شورای حکام

عکس/ زیبایی شگفت انگیز کویر ورزنه اصفهان بهشت شنی ایران

عکس/ چهره بامزه مایکل جکسون ۴۲ سال پیش قبل از عمل زیبایی

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت قند و شکر امروز + جدول

عکس/ طراحی خاص آرامگاه رهی معیری در گورستان ظهیرالدوله تهران

قیمت خودرو‌های جک و لیفان کرمان موتور امروز

نفت چشم به راه مذاکرات شد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تغییر شوکه کننده چهره بازیگر عشق اجاره‌ای

تالاب سنبل آبی بابل

اقلیم کشور در خطر مهاجرت اجباری / ۵۰ تا ۷۰ میلیون ایرانی تا ۱۴۲۰ با بحران اقلیمی مواجهند

عکس/ واکنش سکینه پاد به بازداشت پسران کاظم صدیقی

عکس/ توییت جدید مسعود پزشکیان درباره حجاب

فیلم/ جاده‌چالوس برای کوچ عشایر بسته شد

عکس/ ظاهر عجیب نتیجه‌های مظفرالدین شاه ۱۱۹ سال پیش با کلاه شعبده بازی

عدالت، وقتی از نام‌ها عبور می‌کند

عکس/ چهره و تیپ جذاب پارسا پیروزفر در کنسرت خواننده مشهور

عکس/ زیبایی چشم نواز شب‌های روستای فیلبند مازندران غرق در نور و مه