تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲
تداوم رشد بزرگان بورس

گزارش بورس امروز سه شنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲

امروز بزرگان بورس باز هم رشد کردند و شاخص کل سبزپوش شد.

گزارش بورس امروز
اقتصاد۲۴- در معاملات روز سه‌شنبه بیست و هشتم آذر ماه ۱۴۰۲، شاخص کل بورس تهران ۴ هزار و ۲۱۸ واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲۱۱ هزار و ۸۷۲ واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با کاهش هزار و ۷۲۰ واحد در رقم ۷۶۲ هزار و ۹۰۰ واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس با افت ۰.۹ واحدی به رقم ۲۶ هزار و ۶۳۹ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش ۴۹۸ واحد به سطح ۱۳۸ هزار و ۱۲ واحد رسید.


بیشتر بخوانید: تاثیر انتخابات بر بورس تهران


بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز فولاد، فملی و پارسان نماد‌های سبزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در رشد شاخص کل بورس داشتند. در مقابل رمپنا، اخابر و حکشتی از نماد‌های قرمز بودند که اثر منفی بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نماد‌های شاوان، زاگرس و خدیزل بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص داشتند و نماد‌های وسپهر، بساما و فزر بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار