تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲
تعدیل بورس در آخرین روز پاییز ۱۴۰۲

گزارش بورس امروز چهارشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲

در آخرین روز معاملاتی آذر ماه، شاخص‌های بازار سهام تعدیل شدند.

گزارش بورس امروز
اقتصاد۲۴- در معاملات روز چهارشنبه بیست و نهم آذر ماه ۱۴۰۲، شاخص کل بورس تهران هزار و ۶۲۵ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲۱۰ هزار و ۲۳۰ واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با کاهش هزار و ۵۳۱ واحد در رقم ۷۶۱ هزار و ۳۶۶ واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس با افت ۵۹ واحدی به رقم ۲۶ هزار و ۵۷۹ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش ۱۴۹ واحد به سطح ۱۳۷ هزار و ۸۶۳ واحد رسید.


بیشتر بخوانید: زمان طلایی ورود به بورس فرا رسید؟


بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز تاپیکو، فولاد و حکشتی نماد‌های قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در مقابل فارس، بفجر و فملی از نماد‌های سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نماد‌های بپاس، زاگرس و وگردش بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند و نماد‌های خدیزل، بمپنا و غصینو بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص کل فرابورس داشتند.

 

منبع: اکوایران

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار