تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۱ دی ۱۴۰۲

اطلاعیه پرسپولیس: با استعفای یحیی مخالفیم

باشگاه پرسپولیس با انتشار اطلاعیه رسمی با جدایی گل‌محمدی مخالفت کرد.

یحیی گل‌محمدی

اقتصاد۲۴- باشگاه پرسپولیس سرانجام به جدایی یحیی گل‌محمدی و اعلام استعفای او واکنش رسمی نشان داد و در اطلاعیه کوتاهی که از طریق کانال تلگرامی این باشگاه منتشر شده، اعلام کرد که با جدایی یحیی موافقت نخواهد کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

به دنبال کناره‌گیری یحیی گل‌محمدی از سرمربیگری تیم پس از تساوی برابر مس رفسنجان، باشگاه پرسپولیس مخالفت خود را با این تصمیم اعلام کرد.

در حالی که یحیی گل‌محمدی دو روز پیش برنامه‌های خود برای نیم فصل را به رضا درویش ارائه کرده بود، در تصمیمی غافلگیرکننده از سمت خود کناره‌گیری کرد.

باشگاه پرسپولیس اعلام می‌کند به‌زودی نشستی را با گل‌محمدی برگزار می‌کند.

این در حالی است که با توجه به پرداخت‌نشدن مطالبات سرمربی پرسپولیس، او احتمالا امکان فسخ یک طرفه قراردادش را دارد و مشکلی از این بابت گل‌محمدی را تهدید نخواهد کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار