تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲

فرار ستاره سپاهان از لیست سیاه

کاوه رضایی توانسته نظر ژوزه مورایس را برای ادامه حضور در اردوی سپاهان جلب کند.

کاوه رضایی

اقتصاد۲۴- شرایط برای کاوه رضایی در هفته‌های ابتدایی و دو مسابقه آخر فصل اصلا خوب پیش نرفت. او بخش عمده‌ای از مسابقات را در هفته‌های ابتدایی به دلیل مصدومیت‌های گاه و بیگاه از دست داد و تا توانست به اوج برسد و در دو مسابقه پیاپی مقابل فولاد خوزستان و هوادار گلزنی کند، به همراه ۵ بازیکن دیگر از همراهی سپاهان با حکم کمیته انضباطی محروم شد.

به همین دلیل بود که رضایی در دو هفته پایانی مقابل گل‌گهر و شمس آذر نتوانست بازی کند و در همین حین مدیران باشگاه برای گرفتن مجوز بازی پیام نیازمند، رضا شکاری و رضا اسدی مجبور به فسخ قرارداد با کاوه رضایی، احسان پهلوان و هادی محمدی شدند.


بیشتر بخوانید: مهاجم استقلالی سپاهان را تهدید کرد!


با این حال و در شرایطی که احسان پهلوان به فولاد بازگشت و هنوز تکلیف هادی محمدی مشخص نیست، کاوه رضایی توانسته نظر مثبت مورایس را برای ادامه حضور در اردوی طلایی‌پوشان اصفهانی جلب کند و در بازی دوستانه مقابل امید‌های باشگاه هم گلزنی کرد تا مشخص شود از انگیزه بالایی هم برای کمک به سپاهان در سه جامی که پیش رو دارد، برخودار است.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار